Sucul de ceapă. Remediu naturist pentru creşterea părului

1 66450 original jpg jpeg

Părul a devenit cel mai de preţ lucru pentru noi. Majoritatea ne dorim să avem părul lung, asemănător cu cel al prinţeselor şi păpuşilor. Dar acesta necesită îngrijire, ca să arate mereu mătăsos, strălucitor şi sănătos.

În prezent,căldura excesivă,soarele,periajul şi lipsa de condiţionare,toate sunt corespunzătoare şi pot afecat părul. Acesta devine fragil,se rupe uşor şi firul se subţiază,având un aspect neîngrijit. Măştile preparate de tine,acasă sunt cele mai bune şi nu au efecte secundare.  

Iată ce măşti te ajută să ai părul sănătos şi lung:1. Sucul de ceapă roşie

Ceapa roşie este bogată în sulf,care ajută la stimularea producţiei de colagen în ţesutul părului,care va duce la creşterea mai rapidă a părului. Are proprietăţi antibacteriene şi este considerat un mijloc de combatere a mătreţii.

Mod de preparare a măştii

Ia 2-3 cepe roşii sau eşalote,pe care le tai în bucăţi mici. Apoi le storci 2-3 secunde pentru a obţine sucul. Apoi aplică acest suc pe scalpul părului,şi îl laşi să acţioneze 15-20 de minute. Clăteşti părul,apoi aplici balsamul pe care obişnuieşti să-l foloseşti. În acel suc poţi adăuga şi o lingură de ulei de argan pentru a creşte mai repede,dar şi să devină firul mai gros.  

Sau poţi pur şi simplu să tai câteva cepe,pe care le fierbi în apă 5 minute,şi foloseşte acea apă pentru a te clăti.  

2. Mască pe bază de ou

Această mască cu ou a fost folosită din timpuri străvechi ca un remediu pentru creşterea părului. Ouăle conţin un nivel ridicat de proteine,sunt bogate în zinc,sulf,fier,fosfor şi iod,care ajută la formarea de păr nou.

Procesul 1 Ingrediente:

-1 sau 2 ouă

-1 linguriţă de uleiul de măsline

-1 linguriţă de miere  

Mod de preparare

La această mască se foloseşte doar albuşul. Pune albuşul într-un bol şi adaugă celelalte ingrediente,amestecă bine până devine o pastă. Aplici pe păr acel amestec,pe care îl laşi să acţioneze 20 de minute. Apoi clăteşti cu apă caldă şi aplici şamponul pe care obişnuieşti să-l foloseşti. Acest proces trebuie repetat de cel puţin o dată la două săptămâni pentru cele mai bune rezultate.  

Procesul 2

Mod de preparare  

Ia câteva ouă şi separă galbenuşurile de albuşuri. Cu albuşul de ou pe care îl baţi şi mierea,faci o mască pentru păr. Aplică mască pe păr şi las-o să acţioneze 10 minute,după care clăteşti cu apă caldă. Aceasta te va ajuta să crească părul mai repede. La fel,acestă mască trebuie repetată o dată la două săptămâni.Recente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg