Sunt căsătoriţi, dar poligami. Ethan Hawke: „Oamenii au o viziune copilărească asupra fidelităţii”

1 ethan kawk shutterstock 90862127 jpg jpeg

Dragostea poate avea multe forme şi, în timp ce mare parte dintre noi preferăm relaţiile cu o singură persoană, există cupluri pe lumea asta care practică poligamia, au mai mulţi parteneri şi sunt cât se poate de fericiţi aşa.

La Hollywood, ca oriunde în lumea asta, există şi mariaje deschise, în care cei doi parteneri îşi găsesc fericirea şi în braţele altor persoane. Fără gelozii, fără isterii, fără certuri nesfârşite. Cine sunt perechile căsătorite care întreţin relaţii intime şi cu altcineva în afară de soţi?

Will Smith şi Jada Pinkett Smith

Despre ei a scris toată presa în ultimele zile, după ce au recunoscut că au un mariaj deschis. „Will şi cu mine putem să face amândoi tot ceea ce vrem, pentru că avem încredere unul în celălalt”, iar această libertate poate veni şi cu câte un alt partener de „distracţie” adăugat pe parcurs...

Ethan Hawke şi Ryan Hawke

E însurat încă din 2008 cu fosta bona a copiilor lui, cu care şi-a înşelat soţia, pe nimeni alta decât Uma Thurman. Se înţelege cu Ryan mult mai bine decât s-a înţeles vreodată cu colega lui de platou de la filmul Gattaca, mai ales că fosta lui bonă acceptă viziunea lui diferită asupra căsniciei.

„Oamenii au aşa o viziune copilărească asupra monogamiei şi a relaţiilor în general. El a înşelat, aşa că e rău, ea a înşelat, atunci e rea. E o prostie asta! Ar trebui să recunoaştem cu toţii că specia umană nu e monogamă şi cu asta basta!”, a declarat actorul pentru revista Porter.

Tom Ford şi Richard Buckley

Designerul fashion s-a însurat cu Buckley, un jurnalist de modă care s-a prăpădit recent, în 2014, după ce se îndrăgostise la prima vedere. Totuşi sentimentele lui pentru partener nu l-au împiedicat să caute senzaţii tari şi în compania altor bărbaţi: „Monogamia este artificală. Nu cred că e ceva ce ni se potriveşte 100%”, a mărturisit Ford în New York Magazine.

Angelina Jolie şi Brad Pitt

După cum bine ştim, cei doi actori nu mai formează un cuplu de ceva vreme, dar nu relaţia lor deschisă le-a pus capac. Cei 13 ani petrecuţi împreună au fost, totuşi, posibili din simplul motiv că cele două superstaruri hollywoodiene s-au înţeles în privinţa libertăţii pe care şi-a acordau unul altuia.

„Mă îndoiesc că fidelitatea este absolut esenţială pentru o relaţie”, a dezvăluit Angie în revista germană Das Neue. „Nici eu, nici Brad nu am pretins niciodată că trăitul împreună înseamnă să ne încătuşăm unul pe altul. Ne asigurăm tot timpul că nu ne restricţionăm unul pe celălalt”, a conchis ea.

Foto - Shutterstock