Sunt celebri, însă nu şi profesionişti! 5 actori care au fost concediaţi din filmele în care jucau

1 charlie sheen jpg jpeg

Fie că au fost concediate din motive întemeiate, fie că personajele lor nu se mai potriveau cu acţiunea filmului, aceste vedete au trebuit să îşi semneze demisia!

Să fii vedetă nu este uşor - întotdeauna trebuie să arăţi impecabil, să munceşti din plin, dar şi să te aştepţi că dacă nu vei fi pe măsura aşteptărilor, cel mai probabil vei fi înlocuit cu altcineva mai bun. Iată câteva situaţii în care actorii consacraţi au fost concediaţi din producţiile în care activau!

Charlie Sheen

Din cauza vieţii sale tumultoase, actorul a fost concediat, în anul 2011, din serialul „ Doi bărbaţi şi jumătate‟ / „Two and a Half a Men‟ şi înlocuit cu Ashton Kutcher. Reprezentaţii producţiei au scris într-o scrisoare deschisă că actorul a fost demis, deoarece acesta „avea o conduită periculos de autodistructivă, iar starea lui fizică se deteriora‟, lucruri care îi afectau viaţa profesională.

Robert Downey Jr.

În 2001, actorul Robert Downey Jr. a fost dat afară din serialul „Ally McBeal‟, deoarece vedeta a fost arestată pentru consumul de droguri. Producătorii şi-au dorit să continue sezonul 5 tot cu Robert, însă prezenţa lui nu a mai fost posibilă, din cauza scandalului în care actorul a fost implicat.

Shannen Doherty

Etichetată drept „o persoană dificilă‟, actriţa Shannen Doherty a fost concediată din producţii precum: „Beverly Hills‟, „902010‟ şi „Charmed‟. Mai mult decât atât, în anul 2015, Shannen a intrat într-o altercaţie fizică cu Jennie Garth pe platourile de filmări, lucru care i-a afectat foarte mult imaginea.

Selma Blair

Comedia „Anger Management‟ nu a fost lipsită de controverse. În anul 2013, s-a zvonit că Selma Blair ar fi fost concediată prin SMS de producătorul şi actorul Charlie Sheen, deoarece aceasta nu ar fi excelat pe platourile de filmare. Însă, acest lucru a fost negat de actriţa Selma Blair. Motivul concedierii ar fi fost lipsa de comunicare pe cei doi au avut-o pe platourile de filmare şi diversele neînţelegeri.

Taylor Momsen

Cunoscuta actriţă din serialul „Gossip Girl‟ nu a fost dată afară pur şi simplu, ci personajul ei începuse să apară din ce în ce mai puţin pe micile ecrane, în filmul pentru adolescenţi. Momsen a fost afectată de acest lucru şi a declarat că nu s-ar mai intoarce să filmeze pentru orice episod obişnuit din Gossip Girl. 

Sursă foto: Shutterstock



Recente

Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg