Tehnici de machiaj rapid

1 68783 original jpg jpeg

Nu ai prea mult timp dimineaţa înainte să pleci la muncă şi vrei un machiaj rapid, dar eficient? Ai planificat o întâlnire şi trebuie să fii gata în cât mai scurt timp? Iată câteva tehnici de machiaj rapid pentru zilele când te grăbeşti şi vrei să arăţi impecabil.

Nu ai prea mult timp dimineaţa înainte să pleci la muncă şi vrei un machiaj rapid,dar eficient? Ai planificat o întâlnire şi trebuie să fii gata în cât mai scurt timp? Iată câteva tehnici de machiaj rapid pentru zilele când te grăbeşti şi vrei să arăţi impecabil.

Tehnici de machiaj rapid pentru ten

Mai întâi,curăţă bine faţa cu puţină apă sau cu un şerveţel umed. Apoi,aplică cremă hidratantă mai grasă,care să se întindă bine pe piele. După aceea poţi folosi un anti cearcăn stick cremos,pe care să îl întinzi bine sub ochi. Nu folosi prea mult anti cearcăn,vei avea 2 semicercuri albe sub ochi şi va arăta ciudat. Trasează linii verticale cu stick-ul de anti cearcăn de la baza ochilor spre obraji,apoi întinde bine.Pentru ca machiajul tău rapid să fie perfect foloseşte un fond de ten sub formă de stick,exact ca şi anti cearcănul. Este mai uşor de aplicat şi mult mai precis. Trasează linii la baza obrajilor,pe laturile nasului şi deasupra sprâncenelor.

Dacă vrei să pari puţin bronzată,pe lângă aceste linii,trasează câte o linie cu un fond de ten de 3 ori mai închis decât culoarea pielii tale exact lângă liniile trasate cu fondul de ten deschis. Întinde bine cu degetele şi amestecă culorile,căldura degetelor tale va uniformiza foarte frumos această bază pentru machiaj. Poţi să cobori cu machiajul şi puţin pe gât dacă ai ales să arăţi puţin bronzată.   

Dacă ţi se pare că mai ai ceva de acoperit ia cu degetul puţin anti cearcăn şi tapează uşor suprafaţa unde vrei să acoperi. Foloseşte buricul degetelor,este mult mai eficient şi îţi va da un aspect foarte natural. Apoi,dacă ai pudră,ia o pensulă mai mare şi dă-te pe faţă foarte uşor ca să înlături efectul strălucitor.

Tehnici de machiaj rapid pentru obraz

Machiajul rapid se realizează cel mai uşor cu produse cremoase,care să se întindă repede şi să acopere. Ca să nu pierzi timp la fardarea obrajilor cu pudre sau farduri de obraz care se întind cu pensulă,foloseşte tehnica rapidă cu fard de obraz moale.

Sunt foarte multe nuanţe frumoase pentru ten deschis,poţi alege nuanţe de roşu şi roz sau culoarea piersicii. Iar pentru tenul mai închis poţi alege nuanţe de maro,portocaliu,bronz. Dacă chiar nu ai un fard de obraz cremos şi strălucitor poţi folosi un luciu de buze mai gros şi mai închis. Are cam aceeaşi consistenţă cu un fard de obraz gen pigment sau cremă,vei rămâne uimită de cât de frumos vor arăta pomeţii tăi.

Aşadar,foloseşte un fard de obraz cremos,tot sub formă de stick şi aplică cu degetul pe pomeţi. Mai întâi zâmbeşte,apoi aplică exact în centrul obrajilor. Cu ajutorul degetelor întinde-l frumos spre urechi. Foloseşte culoarea care să se potrivească cu tenul tău. Tehnica este simplă,trebuie doar să întinzi fardul rotind dinspre obraz spre ureche.

Tehnici de machiaj rapid pentru ochi

Acum,la ochi aplică un fard,de preferat cremos strălucitor. Cu degetul arătător dă dinspre exterior spre interior exact pe mijlocul pleoapelor cu fard. Dacă ai tenul deschis poţi să foloseşti alb strălucitor,iar dacă ai tenul mai închis,poţi folosi culoarea piersicii. Oricum,e bine să fie strălucitoare. Întinde bine de la mijlocul pleoapelor spre interior.

Fardurile de ochi tip pigment sunt perfecte la orice oră din zi,sunt foarte uşor de întins pe piele şi au un efect super strălucitor,care îţi va da un aer de eleganţă pe întreaga durată a zilei.

Pentru a da adâncime şi umbră foloseşte peste acest fard un fard mai închis auriu-bronz. Tot aşa strălucitor,iar pentru a evita ca fardul să se adune pe pleoape,dă cu puţin fard mat sau cu pudră transparentă ca să se fixeze bine. Nu colora zona de sub sprâncene,ea trebuie să arate luminos,eventual poţi da cu un fard luminator la sfârşit.

Tehnici de machiaj rapid gene şi buze

La final foloseşte rimel şi dă-te cu încredere şi pe genele de sus şi pe cele de jos. Poţi să te dai de două ori,machiajul este foarte light şi merge să ai genele puţin încărcate. Pentru buze foloseşte un ruj de culoarea pielii,dă-te bine,apoi estompează cu ajutorul unui şerveţel sau foaie de hârtie. Ca să dai impresia de prospeţime,foloseşte peste ruj un luciu de buze,întinde-l bine cu degetul de la mijlocul spre exteriorul buzelor.

Excelent,ai un machiaj rapid,eficient care va dura toată ziua!Recente

Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg