Ten pătat? Scapă de petele maronii cu aceste 5 soluţii bio!

1 74313 original jpg jpeg

Petele maronii sunt un semn al îmbătrânirii tenului, însă din fericire pot fi estompate cu ajutorul unor soluţii bio. Iată cum poţi spune adio unui ten pătat, având totodată un ten mai curat şi mai luminos.

Măşti pentru ten pătat 

1. Prepară-ţi o mască pentru ten pătat pe bază de ulei de cocos şi fistic mărunţit. Pasta obţinută dintr-o lingură de ulei de cocos şi o lingură de fistic se aplică pe zonele hiperpigmentate,de două ori pe zi. 2. Uleiul de muştar are rolul de a deschide la culoare petele maronii,reducând astfel gradul de pigmentare a pielii. Masează-ţi faţa cu puţin ulei de muştar sau foloseşte-l în combinaţie cu suc de lămâie sau cu lapte bătut.

Sucul de lămâie face minuni

3. Un alt remediu necostisitor pentru un ten pătat este sucul de lămâie. Acidul prezent în compoziţia sucului are un rol important în albirea zonelor pigmentate,în timp ce vitamina C redă elasticitatea pielii,lăsând-o catifelată şi strălucitoare.

După ce ai aplicat puţin suc de lămâie pe pete,lasă-l să acţioneze 5-10 minute,după care clăteşte-te bine pe faţă cu apă călduţă,iar la final cu un jet de apă rece.

4. Fructul de avocado este bogat în vitamina E şi acid oleic,două substanţe nutritive care refac ţesuturile pielii şi estompează petele maronii de pe un ten pătat. Pentru a beneficia de beneficiile acestui fruct,prepară o mască din pulpă de avocado şi puţin lapte.

Ulei de ricin pentru un ten pătat

5. Şi uleiul de ricin poate fi folosit pentru reducerea petelor maronii care încarcă tenul şi îi reduc din luminozitate. Proprietăţile antiinflamatoare şi acide ale uleiului sunt cele care acţionează în mod benefic asupra petelor de pe ten.

Pentru efecte maxime,aplică puţin ulei de ricin direct pe zonele afectate,lasă-l să acţioneze 10-15 minute,după care îndepărtează cu apă călduţă.Recente

ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg
Christie Brinkley 1 jpg
Hailey Bieber sursa  Instagram jpg
shutterstock 1277056432 jpg