Tendinţe de frumuseţe coreene pentru 2016

1 73514 original jpg jpeg

Noile tendinţe de frumuseţe sunt cele coreene. Acestea sunt preparate pe bază de ingredente noi, apă termală, care la fel ca şi ceilalţi paşi de îngrijire necesită respectarea unor reguli.

Iată care sunt tendinţele de îngrijire coreene:1. Hidratarea este esenţa vieţii

Brandurile de îngrijire a pielii încep să pună tot mai mult accent pe primul şi cel mai comun ingredient în formulările lor,şi anume,apa. În loc de distilat,există un impuls mare pentru folosirea apelor minerale bogate,care sunt de bază,un ingredient activ. Sunt magazine cu produse de îngrijire care utilizează apă termală exclusiv cu minerale rare,cum este zanadium.

Această apă,în urma unor studii a fost dovedit că este benefică pentru piele,şi care este folosită în tratamentele de hidroterapie pentru bolnavii de cancer. A fost lansată recent marca de îngrijire a pielii cu valorificarea puterii de minerale,folosind apă exclusiv cu un pH neutru. Peroxidul de hidrogen silic care se găseşte în produsele de îngrijire întăreşte unghiile,luminează părul,îndepărtează acneea şi inflamaţia.

2. Băi cu apă carbogazoasă

Carbonatarea nu este benefică atunci când vine vorba de băuturi,dar este la modă în măşti şi produse de curăţare a pielii. Băile carbogazoase pentru pielea facială sunt o tendinţă de curăţare populară. Procesul implică să pui apă într-un bol apă carbogazoasă împreună cu apă normală. Această tehnică de curăţare revigorantă îşi are originile din Japonia,unde a fost descoperită şi popularizată de oamenii de ştiinţă,pentru a afla capacitatea sa de curăţare a porilor profunzi.

Tot ce trebuie să faci este să amesteci cele două ape,şi să stai cu faţa deasupra bolului pentru ca aburii să intre în piele,un minut. Aceasta a început să fie folosită în multe produse de îngrijire,dar şi în produse cosmetice,machiaje. Acestea sunt tendinţele pentru anul 2016.

3. Hrănirea pielii cu alge marine

Beneficiile algelor marine extinde dincolo de dieta tărâmului. Este dovedit că alga marină fermentată este bogată în vitamine şi substanţe nutritive,cunoscute pentru combaterea acneei şi a hiperpigmentarităţii. Brandurile de frumuseţe,au preparat foi de măşti la un alt nivel decât de bumbac tradiţional şi crearea de foi de alge reale care oferă o hidratare mai puternică.

4. Efecte de umplere-botulinum

O mulţime de produse conţin sau promit efecte de umplere,de fapt,niciunul nu se apropie de concurenţa cu injecţii,până în prezent. În timp ce s-a făcut progrese pe un gel de actualitate în SUA,o companie coreeană pretinde să-l aibă pe piaţă. Este,în esenţă,primul produs de pe piaţă care utilizează botulinum,la fel ca Botoxul. Este patentat şi exclusiv de a marca,iar acest ingredient a fost oficial acceptat ca ingredient cosmetic.

"Liniile fine şi ridurile sunt vizibil îmbunătăţite şi există un efect de ansamblu, foarte natural, dar vizibile de ridicare",spune Yoon,dermatolog.

5. Dispozitive de lumină

Aceste maşini sofisticate în formă de măşti trimit lungimi de undă din epiderm şi adânc în piele pentru a creşte nivelul de colagen,dar se reduc ridurile,cicatricile şi hiperpigmentarea în acest proces. Dispozitivele acestea ajută la măsurarea sănătăţii pielii.Recente

Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slabit usor  Sursa foto Shutterstock jpg
Ezra Miller ritualuri satanice Sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles atentat Sursă foto  Shutterstock jpg
Ce semnificație are inelul pe care regele Charles îl poartă, foto pinterest jpeg
Courteney Cox jpg
Regina înmormântare pălărie accesoriu jpg
Stranepotii reginei elisabeta jpeg
Marlyn Monroe si Frank Sinatra foto profimedia 0697582301 jpg
Se va schimba viaţa prinţului William şi a familiei sale  Sursa foto Instagram Kensingtonroyal jpg
omagiu adus reginei Elton John regina înmormântare Sursa foto  Shutterstock jpg