Ţi-ai distrus cosmeticele într-o călătorie sau din cauza depozitării? Aşa le repari!

1 71766 original jpg jpeg

Femeile se confruntă cu numeroase probleme. Aşa se face că nici cosmeticele nu ne ajută să fim prea calme. Fie că ţi-ai găsit trusa de machiaj deteriorată în urma unei călătorii, ai scăpat-o pe jos sau, pur şi simplu, ai depozitat-o greşit, nu-i cazul să te gândeşti imediat la achiziţionarea alteia. Nu intra în panică! Iată ce poţi face!

Pudra compactă

Este dimineaţă,aproape că ai întârziat la serviciu şi te grăbeşti teribil. Scoţi pudra din trusa de farduri şi o scapi pe jos. Sau ai deschis capacul şi ţi-ai găsit fardurile,bronzer-ul sau blush-ul mici fărâme din cauza depozitării? Nu te panica! Tot ce trebuie să faci este să închizi produsul uşor,fără a face mişcări bruşte care pot înrăutăţi situaţia. Mai departe,fă rost de un bol sau orice recipient,asigură-te că este curat,puţin alcool sanitar şi o spatulă. Cu grijă,pune în bol bucăţile de fard,pudră,blush sau bronzer şi picură suficient alcool pentru a forma o pastă groasă dar uşor de modelat. După ce ai amestecat bine tot conţinutul,pune-l în recipientul original şi presează uşor cu o linguriţă,pentru a netezi suprafaţa.

Dacă doreşti un model anume,te poţi folosi de şerveţelele de bucătărie cu model. Cum? Simplu! Presează uşor şerveţelul pe produsul din recipient şi vei avea şi model. Astfel,nici nu îţi vei aminti de micul accident! Lasă produsul la aer peste noapte,ca alcoolul să se evapore,iar mâine te vei putea bucura din nou de produsul tău. La fel procedezi şi în cazul următoarelor produse:blush,iluminator,bronzer şi fard. 



Recente

Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg