Toalete placate cu aur, coșuri de gunoi din beton. Pe ce își cheltuie Kim Kardashian banii?

Când ești miliardar, arunci cu banii în dreapta și în stânga. În afară de costurile pentru siguranța ei și a familiei Kardashian și pentru educația copiilor sau  confortul de care are parte Kim acasă sau în călătorii, mai sunt și achizițiile extravagante, fără de care ar putea trăi bine-mersi și cheltuielile ce depășesc bugete considerabile pe niște mofturi.

image

O toană de-a vedetei sunt accesoriile pentru dantura ei. Zău, cine ar investi sume consistente de bani în bijuterii pentru molari?! KimKardashian, cum cine?! Ea și-a cumpărat un soi de aparat dentar care are singura menire de-a înfrumuseța zâmbetul cuiva și care include diamante și alte pietre prețioase.

Gabby Elan Jewelry a realizat accesoriul costisitor, care arată perfect cu buzele voluptuoase ale vedetei și rujul pe care și-l promova când s-a lăsat fotografiată cu bijuteria dentară extravagantă.

Însă nu toate cheltuielile divei sunt inutile. De pildă, Kim a achitat chiria unui fost pușcăriaș pe cinci ani. Astfel, Matthew Charles, care a fost eliberat din închisoare în 2016, a fost ajutat financiar de vedeta de reality show atunci când nu și-a putut găsi un apartament de închiriat tocmai din cauza trecului său de infractor.

Alt lucru perfect inutil din viața vedetei este toaleta ei placată cu aur. În 2013, Kardashian a cheltuit 750.000 de dolari pe patru toalete placate cu aur, pe care le-a instalat în vila ei din Bel-Air, pe care o împărțea la acea vreme cu Kanye West.

Pe lângă toaletele exclusiviste, vila supradimensionată a vedetei mai are și frigidere cu cristale Swarovski și aparate electrocasnice Elecrolux în valoare de 1 milion de dolari. „Se pare că interior casei costă de două ori mai mult decât întreaga proprietate. Au cheltuit 1 milion de dolari numai pe sistemul de securitate!”, a dezvăluit o sursă pentru The Sun.

image

Întrebarea este – are Kim acasă la ea coșuri de gunoi din ciment, în valoare de 129 de dolari? Se pare că da! Cui i-ar trebui un coș de gunoi din ciment... nu se știe, dar este irelevant oricum pentru cineva care are atâția bani, încât nu mai știe ce să facă cu ei.

Paturile care sunt în casa vedetei sunt și ele cât se poate de valoroase. Kim a cheltuit aproape 1 milion de dolari pe șase paturi ediție limitată de la Savoir Royal State Beds. Se pare că doar 60 de astfel de paturi au fost făcute în onoarea Reginei Elisabeta a II-a, cu ocazia Jubileului său de Diamant.

„Ca regulă de la care nu ne abatem, nu discutăm comanda clienților noștri. Doar atât putem spune – că Kim și Kanye n-o să mai iasă din dormitor, odată ce-și instalează patul nostru!”, a declarat directorul Savoir Beds, pentru Daily Mail. Ei bine, au ieșit... și nu oricum, ci trântind ușa după ei, pentru că cei doi soți au divorțat, iar despărțirea lor oficială tocmai s-a finalizat zilele trecute.

Viața lui Kim nu este mai simplă de când are copii, dimpotrivă. Doar pentru a funcționa lucrurile în casa ei, vedeta de reality show scoate de pe card 100.000 de dolari doar pentru facturi. „În momentul de față, bonele copiilor costă cel mai mult și asta din simplul motiv că acestea sunt la dispoziția celor mici 24 de ore din 24.

image

Educația copiilor este și ea costisitoare. Cei patru copii Kardashian-West urmează cursurile școlii Sierra Canyon School, unde taxa este de 40.000 de dolari.

Rutina de înfrumusețare a divei nu putea fi nici ea ieftină. Kim dă 3.000 de dolari PE ZI pe machiaj și, în jur de 2.700 de dolari tot pe zi pentru întreținerea ei fizică. În total, nu mai puțin de 170.000 de dolari pe lună se duc pentru ca cel mai faimoasă dintre durorile Kardashian să-și mențină imaginea de divă absolută.

Foto - Instagram



Recente

Elizabeth Hurley  jpg
obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Eva Mendes, Ryan Gosling  jpg
cuplu  foto   Shutterstock jpg
Singurul om inmormantat pe Luna  Sursa foto shutterstock 1454730908 jpg
Emmanuel Macron, Brigitte Macron  foto Shutterstock jpg
Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg
Robert Downey Jr, Susan Downey  jpeg
Camilla Parker jpeg
Click! Pentru Femei jpeg
Olivia Munn, Christie Brinkley  foto   Shutterstock jpg
Chuck Norris  foto   Shutterstock, Imdb jpg
Familia Regala, obiceiuri alimentare jpg
Sharon Stone și Billy Baldwin  foto   Shutterstock, Sliver (1993) jpg
haine jpg
Angelina Jolie jpg
Lily Allen  foto   Shutterstock jpg
probleme in cuplu jpg
menstruatie  jpg