Tom Cruise ar fi iniţiat-o pe Meghan Markle în tainele scientologiei. Ca să intri în biserică, trebuie să treci testul celor 200 de întrebări

1 meghan si tom jpg jpeg

De cele mai multe ori, recrutarea a noi membri pentru Biserica Scientologic─â se bazeaz─â pe un test de personalitate denumit Oxford Capacity Analysis (OCA). Lista de ├«ntreb─âri nu are vreo leg─âtur─â cu celebra universitate britanic─â, dar ofer─â indicii despre suferin┼úa spiritual─â a celui care dore┼čte s─â accead─â la cult.

Superstarul de la Hollywood, Tom Cruise, ├«n v├órst─â de 59 de ani, are ├«n vedere de mult─â vreme s─â recrutare ├«n scientologie membrii casei regale britanice. ├Än ultima vreme, ziarele engleze┼čti scriu c─â protagonistul ÔÇ×Misiunilor imposibileÔÇč ├«ncearc─â s─â se deta┼čeze de religie. Alte publica┼úii ofer─â ┼či o explica┼úie la distan┼úarea lui Tom fa┼ú─â de cult: este la v├ón─âtoare de noi adep┼úi, iar pe list─â este so┼úia Prin┼úului Harry.

Zvonurile că actorul vrea ca fosta ducesă de Sussex să facă parte din Biserica Scientologică sunt întărite de visul dintotdeauna al lui Tom, de a converti cel puţin un membru din familia regală din Anglia la controversata religie.

Vedeta s-ar fi apropiat de Markle prin prietenul lor comun Oprah Winfrey, dup─â ce a con┼čtientizat interesul lui Meghan pentru spiritualitate.

ÔÇ×Circul─â de ceva timpÔÇŁ, spune editorul Sunrise Royal, Rob Jobson, despre zvonuri. ÔÇ×Au existat chiar preten┼úii c─â avea s─â-i ofere un loc de munc─â ├«ntr-unul din filmele saleÔÇč, continu─â Jobson, care ├«ncearc─â s─â deturneze aceast─â idee, care nu o pune ├«n lumin─â bun─â pe Meghan: ÔÇ×Nu exist─â dovezi puternice care s─â sugereze c─â acest lucru este adev─ârat. Exist─â o mul┼úime de zvonuri despre asta, dar p├ón─â acum nu s-a dovedit nimic ┼či este doar ceva care a circulat ├«n tabloideÔÇŁ, subliniaz─â editorul regal. Cu toate acestea, Meghan intr─â ├«n for┼ú─â ├«n r├óndurile produc┼úiei de filme ┼či devine un pion important la Hollywood.

Intră în scientologie cine trece testul celor 200 de întrebări

Scientologia s-a format pe un set de credinţe religioase, create de scriitorul de science fiction L. Ron Hubbard, în anii 1950.

La baza scientologiei se afl─â credin┼úa c─â fiecare om are o minte reactiv─â care r─âspunde la traumele vie┼úii, umbrind mintea analitic─â ┼či ├«mpiedic├óndu-ne s─â experiment─âm realitatea.

Membrii religiei se supun unui proces numit audit, pentru a g─âsi sursele acestui traumatism, retr─âind acele experien┼úe ├«n ├«ncercarea de a le neutraliza ┼či reafirma primatul min┼úii analitice. Totul, pentru a lucra spre o stare spiritual─â numit─â ÔÇ×limpedeÔÇč.

Auditul, adic─â un test de 200 de ├«ntreb─âri, are scopul de a identifica suferin┼úa spiritual─â din via┼úa actual─â a unei persoane ┼či din vie┼úile anterioare. Scientologii cred c─â fiecare persoan─â este o fiin┼ú─â nemuritoare, o for┼ú─â pe care credincio┼čii o numesc ÔÇ×thetanÔÇč. Mul┼úi adep┼úi ai scientologiei cred c─â pot schimba lumea material─â cu mintea lor. Tom Cruise a fost mult timp un adept al religiei.

@instagramRecente

Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Mancare urat mirositoare jpg
Celebra creatoare de mod─â Coco Chanel a ├«ncetat din via╚Ť─â ├«n 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg