Tom Cruise ar fi iniţiat-o pe Meghan Markle în tainele scientologiei. Ca să intri în biserică, trebuie să treci testul celor 200 de întrebări

1 meghan si tom jpg jpeg

De cele mai multe ori, recrutarea a noi membri pentru Biserica Scientologic─â se bazeaz─â pe un test de personalitate denumit Oxford Capacity Analysis (OCA). Lista de ├«ntreb─âri nu are vreo leg─âtur─â cu celebra universitate britanic─â, dar ofer─â indicii despre suferin┼úa spiritual─â a celui care dore┼čte s─â accead─â la cult.

Superstarul de la Hollywood, Tom Cruise, ├«n v├órst─â de 59 de ani, are ├«n vedere de mult─â vreme s─â recrutare ├«n scientologie membrii casei regale britanice. ├Än ultima vreme, ziarele engleze┼čti scriu c─â protagonistul ÔÇ×Misiunilor imposibileÔÇč ├«ncearc─â s─â se deta┼čeze de religie. Alte publica┼úii ofer─â ┼či o explica┼úie la distan┼úarea lui Tom fa┼ú─â de cult: este la v├ón─âtoare de noi adep┼úi, iar pe list─â este so┼úia Prin┼úului Harry.

Zvonurile că actorul vrea ca fosta ducesă de Sussex să facă parte din Biserica Scientologică sunt întărite de visul dintotdeauna al lui Tom, de a converti cel puţin un membru din familia regală din Anglia la controversata religie.

Vedeta s-ar fi apropiat de Markle prin prietenul lor comun Oprah Winfrey, dup─â ce a con┼čtientizat interesul lui Meghan pentru spiritualitate.

ÔÇ×Circul─â de ceva timpÔÇŁ, spune editorul Sunrise Royal, Rob Jobson, despre zvonuri. ÔÇ×Au existat chiar preten┼úii c─â avea s─â-i ofere un loc de munc─â ├«ntr-unul din filmele saleÔÇč, continu─â Jobson, care ├«ncearc─â s─â deturneze aceast─â idee, care nu o pune ├«n lumin─â bun─â pe Meghan: ÔÇ×Nu exist─â dovezi puternice care s─â sugereze c─â acest lucru este adev─ârat. Exist─â o mul┼úime de zvonuri despre asta, dar p├ón─â acum nu s-a dovedit nimic ┼či este doar ceva care a circulat ├«n tabloideÔÇŁ, subliniaz─â editorul regal. Cu toate acestea, Meghan intr─â ├«n for┼ú─â ├«n r├óndurile produc┼úiei de filme ┼či devine un pion important la Hollywood.

Intră în scientologie cine trece testul celor 200 de întrebări

Scientologia s-a format pe un set de credinţe religioase, create de scriitorul de science fiction L. Ron Hubbard, în anii 1950.

La baza scientologiei se afl─â credin┼úa c─â fiecare om are o minte reactiv─â care r─âspunde la traumele vie┼úii, umbrind mintea analitic─â ┼či ├«mpiedic├óndu-ne s─â experiment─âm realitatea.

Membrii religiei se supun unui proces numit audit, pentru a g─âsi sursele acestui traumatism, retr─âind acele experien┼úe ├«n ├«ncercarea de a le neutraliza ┼či reafirma primatul min┼úii analitice. Totul, pentru a lucra spre o stare spiritual─â numit─â ÔÇ×limpedeÔÇč.

Auditul, adic─â un test de 200 de ├«ntreb─âri, are scopul de a identifica suferin┼úa spiritual─â din via┼úa actual─â a unei persoane ┼či din vie┼úile anterioare. Scientologii cred c─â fiecare persoan─â este o fiin┼ú─â nemuritoare, o for┼ú─â pe care credincio┼čii o numesc ÔÇ×thetanÔÇč. Mul┼úi adep┼úi ai scientologiei cred c─â pot schimba lumea material─â cu mintea lor. Tom Cruise a fost mult timp un adept al religiei.

@instagramRecente

kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg
ZM RO elderflower Advertorial 900x500px LO 01 1 jpg
Vedete jpg
Angelina Jolie si copiii jpg
Hamlet jpg
horoscopul verii shutterstock 2146570531 jpg
Estee Lauder profimedia 0101843304 jpg
vis   cuplu   heart g2606d5f48 1280 jpg
Nicole Kidman si Tom Cruise jpg
Mark Twain jpg
foto vladimir putin jpg
Vedete  jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
vedete jpg
Brad Pitt jpg
Patricia Taylor si Keanu Reeves   shutterstock 95848498   crop png
Vedete jpg
eurovision shutterstock 2148569303 jpg
Chris Rock shutterstock 68551117 jpg