Tom Cruise ar fi iniţiat-o pe Meghan Markle în tainele scientologiei. Ca să intri în biserică, trebuie să treci testul celor 200 de întrebări

1 meghan si tom jpg jpeg

De cele mai multe ori, recrutarea a noi membri pentru Biserica Scientologică se bazează pe un test de personalitate denumit Oxford Capacity Analysis (OCA). Lista de întrebări nu are vreo legătură cu celebra universitate britanică, dar oferă indicii despre suferinţa spirituală a celui care doreşte să acceadă la cult.

Superstarul de la Hollywood, Tom Cruise, în vârstă de 59 de ani, are în vedere de multă vreme să recrutare în scientologie membrii casei regale britanice. În ultima vreme, ziarele englezeşti scriu că protagonistul „Misiunilor imposibile‟ încearcă să se detaşeze de religie. Alte publicaţii oferă şi o explicaţie la distanţarea lui Tom faţă de cult: este la vânătoare de noi adepţi, iar pe listă este soţia Prinţului Harry.

Zvonurile că actorul vrea ca fosta ducesă de Sussex să facă parte din Biserica Scientologică sunt întărite de visul dintotdeauna al lui Tom, de a converti cel puţin un membru din familia regală din Anglia la controversata religie.

Vedeta s-ar fi apropiat de Markle prin prietenul lor comun Oprah Winfrey, după ce a conştientizat interesul lui Meghan pentru spiritualitate.

„Circulă de ceva timp”, spune editorul Sunrise Royal, Rob Jobson, despre zvonuri. „Au existat chiar pretenţii că avea să-i ofere un loc de muncă într-unul din filmele sale‟, continuă Jobson, care încearcă să deturneze această idee, care nu o pune în lumină bună pe Meghan: „Nu există dovezi puternice care să sugereze că acest lucru este adevărat. Există o mulţime de zvonuri despre asta, dar până acum nu s-a dovedit nimic şi este doar ceva care a circulat în tabloide”, subliniază editorul regal. Cu toate acestea, Meghan intră în forţă în rândurile producţiei de filme şi devine un pion important la Hollywood.

Intră în scientologie cine trece testul celor 200 de întrebări

Scientologia s-a format pe un set de credinţe religioase, create de scriitorul de science fiction L. Ron Hubbard, în anii 1950.

La baza scientologiei se află credinţa că fiecare om are o minte reactivă care răspunde la traumele vieţii, umbrind mintea analitică şi împiedicându-ne să experimentăm realitatea.

Membrii religiei se supun unui proces numit audit, pentru a găsi sursele acestui traumatism, retrăind acele experienţe în încercarea de a le neutraliza şi reafirma primatul minţii analitice. Totul, pentru a lucra spre o stare spirituală numită „limpede‟.

Auditul, adică un test de 200 de întrebări, are scopul de a identifica suferinţa spirituală din viaţa actuală a unei persoane şi din vieţile anterioare. Scientologii cred că fiecare persoană este o fiinţă nemuritoare, o forţă pe care credincioşii o numesc „thetan‟. Mulţi adepţi ai scientologiei cred că pot schimba lumea materială cu mintea lor. Tom Cruise a fost mult timp un adept al religiei.

@instagram



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg