Top 10 femei excepţionale: Veronica Ştefan, ocrotitoarea mamelor abuzate

1 48330 original jpg jpeg

Puţini oameni pot defini ce înseamnă o femeie excepţională. Noi am cunoscut-o pe Veronica Ştefan şi am înţeles imediat că avem şansa unei întâlniri de excepţie.

Mamă a doi copii şi soţie de preot,Veronica Ştefan coordonează cu multă dragoste un aşezământ social unde mame,victime ale violenţei în familie,primesc consiliere psihologică,suport emoţional şi material,pentru a trece cu încredere peste momentele dificile din viaţa lor.

Cum a ajuns director al Aşezământului „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil’’ din comuna Slobozia,jud. Giurgiu? Simplu:l-a înfiinţat cu ajutorul soţului ei,preotul Ştefan,renunţând la viaţa ei comodă,de la oraş. Şi-a lăsat şi serviciul şi şi-a pus la dispoziţia mamelor şi a copiilor din aşezământ cunoştinţele medicale şi pe cele de asistent social.

Are grijă de sănătatea copiilor şi a mamelor,a reuşit să aducă la centru un psiholog voluntar care se îngrijeşte de sufletele lor,trecute prin multe necazuri. Veronica este şi mamă,şi prietenă pentru femeile din aşezământ.

La Slobozia,trăieşti sentimentul unei familii mari,unite,bazată pe respect,dragoste,comunicare. Faptul că,prin grija Veronicăi,fiecare suflet revine la o existenţă demnă,lăsând în urmă traumele trecutului,este cea mai mare răsplată.

simeon stalpnicul png

Nu-i puţin lucru să reintegrezi în societate un om,după ce a trăit o viaţă fără speranţă. La acest aşezamânt,toate cazurile au un final fericit:se găsesc locuri de muncă pentru mame,se pun bazele unei vieţi de familie armonioase şi trainice,copiii traumatizaţi de violenţa din familie revin la normalitate.

simeon stalpnicul png

Şi toate aceste lucruri se fac cu mult efort,deoarece aşezământul funcţionează doar datorită donaţiilor oamenilor cu suflet. Veronica este o soţie model,o mamă înţeleaptă şi iubitoare,care-şi pune în slujba oamenilor chemarea şi darul ei,cu care Dumnezeu a înzestrat-o;prin tot ce face,este un model de urmat.

Mini CV Veronica Ştefan

Data naşterii:01.05.1982,Slobozia,jud. Giurgiu.Profesia:asistent medical,asistent social.Familie:căsătorită,2 copii.

Realizări:împreună cu soţul ei,a înfiinţat Aşezământul Social "Sfinţii Mihail şi Gavriil" la Slobozia de Giurgiu,unde mame,victime ale violenţei în familie şi copiii lor sunt găzduiţi şi ajutaţi să înveţe o meserie şi să-şi găsească o slujbă.Recente

Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg