Top 7 trucuri de înfrumuseţare

1 73445 original jpg jpeg

Frumuseţea vine din interior, dar şi din gesturile mici, de zi cu zi. Ţi le prezentăm pe şapte dintre cele mai simple, cu efecte extraordinare.

1. Şamponează-ţi părul cu blândeţe

Modul în care-ţi şamponezi părul îţi poate deteriora părul. Dacă îl tratezi cu vigoare,s-ar putea să iriţi cuticulele firelor de păr. Masează cu blândeţe rădăcinile lor,apoi aplică şampon şi pe vârfuri. În acest fel,nu numai că vei alunga tensiunile acumulate şi scapi de aspectul de păr creţ.

2. Ruj care rezistă

Chiar şi cel mai bun ruj păleşte după câteva ore. Pentru a-l menţine mai mult timp,după ce întinzi un prim strat de ruj,presează buzele cu un şerveţel,ca să îndepărtezi surplusul,apoi pudrează buzele pentru fixarea stratului de ruj. La final,adaugi un al doilea strat de ruj.

3. Balsam de buze,pentru ten strălucitor

Când vrei să ai un ten luminos,te ajută balsamul de buze. Aplică puţin pe arcada interioară a ochilor şi pe pomeţi,pentru a-ţi evidenţia zona ochilor. După aceea,întinde pe pomeţi puţin fard de obraz cremă.

4. Pudra se aplică doar pe zone T

Cu ajutorul unei pensule moi,întinde cu grijă pudră pe frunte,nas şi bărbie. Mineralele conţinute de produs,în contact cu uleiurile de pe piele,vor da acel aspect de machiaj natural.

5. Fixează coafura cu… zahăr!

Apa cu zahăr poate fi folosită şi la fixarea unei coafuri. Dizolvă şase linguriţe de zahăr într-un pahar de apă clocotită,răceşte amestecul şi trasferă-l într-o sticlă cu pulverizator. Mai rămâne doar,ca după ce ai prins părul să pulverizezi amestecul pe păr. Poţi să-l foloseşti şi pentru a face bucle uşoare. După ce răsuceşti părul pe bigudiuri,pulverizezi amestecul de apă cu zahăr,aştepţi până ce se usucă,apoi desfaci părul.

6. Strugurii stimulează refacerea tenului

Ia câteva boabe de struguri,pe care le tai pe jumătate,apoi,cu mişcări circulare,întinzi sucul lor pe întreaga suprafaţă a tenului. Sărurile minerale şi vitaminele din sucul strugurilor

-acţionează ca un exfoliant

-au efect antioxidant asupra pielii

-tratează acnea

-descongestionează tenul

7. Citricele „şterg” petele de pe unghii

Pentru ca unghiile tale să fie sănătoase,mai rezitente şi mai frumoase,taie o felie de lămâie şi curăţă unghiile cu ea. Apoi,şterge-le şi ţine-le câteva minute pentru într-un vas cu apă în care ai dizolvat bicarbonat.

Extrapont

Curăţă un grepfrut de coajă şi de pieliţă şi vei obţine nu doar un fruct mai gustos,ci şi unghii rezistente!Recente

donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg
Regina Elisabeta jpeg