Topul celor mai frumoase mămici de la Hollywood

1 70253 original jpg jpeg

În ciuda faptului că sunt mămici şi au o viaţă agitată, aceste celebrităţi încă reuşesc să arate incredibil. Sunt cele mai frumoase mămici de la Hollywood, care îşi dedică puţinul timp pe care-l au familiei şi antrenamentelor zilnice, care le ajută să arate impecabil de fiecare dată.

Iată care sunt cele mai frumoase mămici de la HollywoodBlake Lively

3879411d3567d268496e62aa151282dc jpg jpeg

De pe această listă nu trebuia să lipsească actriţa Blake Livery,care este una dintre cele mai frumoase mămici. Nu numai că a arătat superb cât timp a fost însărcinată,ci îţi taie răsuflarea ca mamă.

Shakira

Shakira este o mamă superbă care are atât de multă grijă de băieţii ei mici. În plus,pozele adorabile postate de cântăreaţăpe reţelele sociale arată cât este de fericită.

Kourtney Kardashian

Este de necontestat faptul că Kourtney Kardashian îşi iubeşte copiii. Pe lângă faptul că arată întotdeauna bine,atunci când nu este la evenimente,este acasă şi se joacă cu copiii ei.

Halle Berry

577d291d44c8793804c418e6147de9dd jpg jpeg

Halle Berry este atât de frumoasă şi naturală,cu pielea ei impecabilă,zâmbetulradiant,şi nici nu îşi arată vârsta. Este una dintre cele mai frumoase mămici de la Hollywood.

Victoria Beckham

Nu ştim cine e mai norocos,David Beckham sau Victoria Beckham. Ei au fost un cuplu literalmente creat în ceruri. Victoria,în ciuda faptului că este mama a patru copii,femeie de afaceri,designer de modă,model şi cântăreaţă,mereu reuşeşte să arate perfect.

Jessica Alba

Din pozele postate pe reţelele sociale,vei descoperi că ea nu este singurul membru al familiei care este imaginea perfectă. Cele două fiice ştiu deja cum să lucreze cu aparatul de fotografiat.

Megan Fox

aa9670c8781305749ff9746c62f1dbc8 jpg jpeg

Aşa cum era de aşteptat,copiii actriţei Megan Fox sunt frumoşi. Suntem convinşi că fiul ei de 2 ani,Bodhi,îi calcă pe urme şi este la fel de frumos precum ea.

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson este o mămică foarte frumoasă. Cine ar fi ghicit că actriţa era însărcinată în timpul filmărilor Avengers 2?

Jenna Dewan-Tatum

Nu există nicio îndoială că actriţa Jenna Dewan-Tatum este incredibil de frumoasă,chiar mai frumoasă acum că aşteaptă cel de-al doilea copil.

Sandra Bullock  

a929a8d0244156a03449c73dabd665d4 jpg jpeg

Se pare că Sandra Bullock are acel farmec de mamă încă de la început,iar acum cei doi copii adoptaţi sunt cei cărora le oferă toată dragostea din lume.Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei foto Shutterstock jpg
bebeluș foto  Shutterstock jpg
Rachel McAdams  jpg
Leonardo DiCaprio foto  Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii jpg
Zac Efron jpg
Beyonce  foto  Instagram jpg
caine jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg