Tori Spelling, Donna din „Beverly Hills‟, şi copiii săi au COVID. „Mă simt inutilă ca părinte, devastată…‟

1 tori spelling si familia jpg jpeg

Coronavirusul a făcut o nouă victimă în rândul celebrităţilor! Actriţa Tori Spelling, Donna din serialul „Beverly Hills, 90210‟, a mărturisit că atât ea, cât şi cei cinci copii ai săi sunt pozitivi.

Tori Spelling, în vârstă de 48 de ani, se bucură de una dintre cele mai frumoase familii de la Hollywood. Vedeta din „Beverly Hills‟ are împreună cu soţul ei, Dean McDermott, cinci copii - pe Liam (14 ani), Stella (13 ani), Hattie (10 ani), Finn (9 ani) şi Beau (4 ani), dar este şi mamă vitregă pentru Jack, fiul soţului ei dintr-o relaţie precedentă. În casa lor a dominat armonia, până în momentul în care vedeta şi cei cinci copii săi au fost diagnosticaţi cu noul coronavirus. 

La o săptămână după ce a petrecut de Revelion alături de familia sa, Tori Spelling a dezvăluit că întreaga familie are COVID: „Postez multe pe reţelele de socializare, dar acesta este un lucru pe care nu am vrut să îl împărăşesc…Toată familia noastră are COVID. Da, fiecare membru a contactat virusul. Cu toţii avem…‟, şi-a început vedeta mesajul.

Tori Spelling: „Ne-am rugat să fie doar o răceală urâtă de iarnă‟

„(...) Cu toţii avem diferite grade de simptome. Am fost ultima persoană care a fost simptomatică, din familie. Cu toţii ne-am rugat să fie doar o răceală urâtă de iarnă, dar nu a fost. Nimic nu este mai rău decât să vrei să ai grijă de micuţii tăi, dar să te simţi atât de rău, încât abia să poţi funcţiona singur‟, a continuat vedeta.

Spelling a mărturisit că se simte devastată în acest moment: „Mă simt inutilă ca părinte. Devastată. O mamă ar trebui să aibă grijă de copiii ei când sunt bolnavi. Aşa funcţionează, dar trecem cu toţii prin asta împreună‟, a conchis Tori.

Săptămâna trecută, Spelling şi copiii săi au petrecut împreună Revelionul într-un resort şi se zvoneşte că soţul ei ar fi rămas acasă, din cauza pneumoniei cu care se confruntă. „La mulţi ani tuturor! Pneumonia e nasoală, dar nu voi lăsa să-mi atenueze moralul. Sper că anul 2022 va fi plin de iubire, lumină şi prosperitate. Multă dragoste pentru voi toţi!‟, a transmis Dean McDermott, pe Instagram.

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de Dean McDermott (@imdeanmcdermott)

O postare distribuită de Dean McDermott (@imdeanmcdermott)

Sursă foto: Instagram, Pinterest / Sursă video: Instagram Recente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg