Tot ce trebuie să ştii despre aplicarea autobronzantului

1 65045 original jpg jpeg

Chiar dacă a venit vara şi putem simţi pe piele razele îmbietoare ale soarelui, nu putem cădea în capcana expunerii îndelungate la raze UV. De aceea, dacă vrem ca pielea noastră să aibă bronzul perfect, ciocolatiul de vis, fără să riscăm sănătatea pielii sau să lăsăm banii la solar, putem apela cu încredere la autobronzant.

Multe dintre noi se feresc de autobronzant,în ideea că pot apărea pete ori că rezultatul nu va fi cel dorit. Însă dacă este aplicat corect şi sunt respectate câteva reguli,cu siguranţă rezultatele obţinute vă vor încânta. Iată câteva reguli simple de urmat:

-EXFOLIAZĂ-ŢI PIELEA înainte de fiecare aplicare a produsului autobronzant. Poţi folosi un scrub din comerţ,dar dacă vrei să economiseşti bani,îţi poţi prepara unul natural,din ingrediente pe care le ai la îndemână în casă,precum zaţul de cafea cu ulei de măsline şi iaurt. Concentrează-te asupra pielii din jurul genunchilor,al coatelor şi al degetelor de la picioare. Poţi utiliza şi o mânuşă specială pentru scrub sau un bureţel loofah,însă nu exagera! Mişcările trebuie să fie circulare,pornind de la gât în jos.

-NU TE EPILA cu puţin timp înainte de aplicarea produsului. Autobronzantul trebuie aplicat pe pielea fără păr,însă nu pe pielea proaspăt epilată. Fie că alegi lama,ceara sau crema depilatoare,lasă să treacă cel puţin 8-9 ore între momentul epilării şi cel al aplicării autobronzantului.

Mai multe sfaturi găseşti AICI.