Toto Cutugno, cu dragoste

1 54547 original jpg jpeg

Toto Cutugno cântă pentru îndrăgostiţi. Pentru cei care iubesc, pentru cei care sunt părinţi, fraţi. Timp de 3 ore, cântăreţul a emoţionat şi a făcut un spectacol de suflet pentru publicul care a asistat la concertul de la Sala Palatului, de pe 29 februarie. Ca un italian adevărat.

Fiecare cântec al lui Toto Cutugno are o poveste,pe care cântăreţul şi compozitorul italian o spune publicului anecdotic,pe un ton glumeţ. Toto a cântat la Bucureşti pe 29 februarie,cu Sala Palatului plină. A treia oară în România. Asta pentru că este legat de ţara noastră,a recunoscut cântăreţul. Are prieteni români (Ramona Bădescu fiind una dintre ei),în casa lui din Milano lucrează o familie de români de peste şapte ani,care-i sunt apropiaţi sufletului…

Spectacol de divertisment,nu doar concert

Cântăreţul a venit cu un întreg ”arsenal” de percuţionişti,toboşari,asistenţi personali. Şi Guido,un sicilian simpatic,care-l ajută la mica regie de scenă:îi ridică scaunul,îi schimbă artistului partitura,îi înmânează bagheta de dirijor. Totul într-o regie care stârneşte râsul publicului. Pentru că Toto Cutugno este un italian veritabil,care ştie să facă spectacol,dar să şi stârnească emoţii. ”Dacă mă simt bine şi relaţionez bine cu publicul concertul durează şi 2.30,chiar 3 ore. Ca regulă,contractul este pe 2 ore”,spunea celebrul artist la conferinţa de presă de dinainte de concert. Spectacolul a început la puţin timp după ora 8. La 11 plecam din sală,după minute bune de aplauze.

”Soţia mea mă suportă de 38 de ani”

Italianul s-a simţit bine,a fost iubit,răsfăţat cu flori şi sărutări. Şi-a cântat toate melodiile celebre:Quanti amori,L’italiano,Insieme,Serenata. Pe toate le-a dedicat celor care iubesc,care sunt părinţi,femeilor,bărbaţilor îndrăgostiţi. Pe ritmurile Solo noi a asigurat publicul că iubirea eternă există şi le-a urat spectatorilor să o găsească. ”Soţia mea mă suportă de 38 de ani”,a zâmbit publicului.

”Nu stau pe scaun pentru că sunt un snob”

Un moment emoţionat a fost acela în care artistul a simţit nevoia să facă o mărturisire:”Nu stau pe scaun pentru că sunt un snob,dar în urmă cu patru ani am suferit o intervenţie de îndepărtare a unei tumori la prostată şi simt nevoia să stau jos din când în când. Dar vocea şi sufletul îmi sunt în continuare ca de copil”,a explicat publicului Toto Cutugno. Adevărat! Nu a existat diferenţă între vocea de pe caseta pe care o aveam acum 20 de ani şi cea de miercuri seara! A cântat cu spectatorii,a interpretat şi un cântec din mijlocul lor. A încheiat spectacolul cu ”Ciobănaşul” nostru. În română. Publicul s-a ridicat. Artistul n-a revenit pentru bis. Oricum a cântat 3 ore,nu 2,cum este regula.Recente

Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slabit usor  Sursa foto Shutterstock jpg
Ezra Miller ritualuri satanice Sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles atentat Sursă foto  Shutterstock jpg
Ce semnificație are inelul pe care regele Charles îl poartă, foto pinterest jpeg
Courteney Cox jpg
Regina înmormântare pălărie accesoriu jpg
Stranepotii reginei elisabeta jpeg
Marlyn Monroe si Frank Sinatra foto profimedia 0697582301 jpg
Se va schimba viaţa prinţului William şi a familiei sale  Sursa foto Instagram Kensingtonroyal jpg