Tratament simplu pentru bătături

Înmoaie picioarele înainte de exfoliere jpeg

Bătăturile, pe lângă faptul că sunt inestetice, pot deveni în timp extrem de dureroase. Vine vara şi nu vrei să ai călcâie aspre. Aşa că, ar fi bine să încerci un tratament simplu pentru bătături.

Pentru a preveni bătăturile,evită încălţările decupate la spate,duşurile fierbinţi şi deshidratarea. Bătăturile apar şi în urma unor deficienţe de vitamine şi minerale,în special zinc,din cauza platfusului sau eczemelor. În alte cazuri,bătăturile apar din cauza dereglării glandei tiroide sau din cauza diabetului. Oricare ar fi cauza,iată câteva idei pentru a trata bătăturile.

Tratament simplu pentru bătături – ungere cu ulei de măsline

Un tratament simplu pentru călcâie este cel cu lămâie şi ulei de măsline. Se ia lămâia,se taie în două şi se freacă călcâiele direct cu pulpa de la fruct. Se freacă bine,timp de 10 minute,apoi se ung picioarele cu ulei de măsline. Se pun şosete şi se lasă să acţioneze. Este bine să se procedeze aşa seara,înainte de culcare. Cine nu suportă şosetele,să se asigure că uleiul de măsline intră în piele din abundenţă. Rezultatele se vor vedea după câteva zile de tratament.

Bătăturile se vindecă foarte rapid cu tratament cu banane bine coapte. Se pune piureul de banane direct pe călcâie,se lasă să acţioneze 10-15 minute,apoi se spală cu puţină apă caldă. Se pot unde picioarele din nou cu ulei de măsline de calitate superioară.Recente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg