Tratamente faciale de făcut la tine acasă

1 70778 original jpg jpeg

Eşti în continuă mişcare, eşti agitată o zi întreagă, dar odată ajunsă acasă, păstrează-ţi puţin timp şi pentru tine! Câteva tratamente faciale te vor ajuta să ai un ten frumos, cu mai puţine probleme.

Ai tenul gras? Aceste măştite pot ajuta!

Sunt mai multe amestecuri pe care le poţi face pentru a-ţi trata tenul gras. Câteva dintre ele sunt:

-zeamă de lămâie,pulpă de struguri şi un albuş de ou

-un albuş de ou şi ovăz

-castravete,o linguriţă de zeamă de lămâie

-o linguriţă de miere,3 linguri de făină,un albuş de ou,o roşie făcută piure

Cu excepţia ultimului amestec,care este trebuie lăsat să acţioneze timp de aproximativ o oră,primele două sunt eficiente şi dacă se ţin 20 de minute,după care se îndepărtează cu apă călduţă.

Pe lângă acestea,aspirina este bună şi ea pentru tenul gras,predispus la acnee. Din câteva aspirine pisate şi puţină apă,eventual şi miere,poţi face o pastă pe care o aplici pe ten. Peste 10 minute,o cureţi cu grijă.

Bananele,ideale pentru ten uscat

Pentru un tratament facial foarte uşor ai nevoie de o banană,pe care o zdrobeşti şi peste care pui două linguriţe de miere. Dacă amestecul este prea gros,adaugă puţină apă. Pasta pe care o obţii,o întinzi pe faţă,o laşi să acţioneze între 10 şi 20 de minute,apoi o cureţi cu apă călduţă.

Zeamă de lămâie şi gălbenuş de ou,bune pentru tenul tern

Pline de vitamine şi minerale,măştile pe care le cumperi de-a gata sau pe care le faci în casă îţi fac tenul mai luminos şi plin de prospeţime.

O astfel de mască o poţi prepara dintr-o lămâie şi un gălbenuş de ou. Coaja unei jumătăţi din lămâie o tai mărunt. Apoi,baţi gălbenuşul de ou într-un vas şi adaugi lămâia măruţită,împreună cu zeama ei. Laşi masca la rece 2 ore,apoi o întinzi pe faţă şi pe decolteu pentru aproximativ 20 de minute,după care o îndepărtezi cu apă călduţă.

Mască de dovleac,un tratament de sezon

Tenul iritat se poate trata cu… dovleac,pentru că vitamina A pe care o conţine îl revitalizează şi are acţiune reparatoare. De fapt,este chiar un amestec delicios. Ai nevoie de două linguriţe de  piure de dovleac,o jumătate de linguriţă de miere şi altă jumătate de linguriţă de frişcă. Pasta rezultată o aplici pe faţă şi aştepţi 10-15 minute înainte de a o şterge.Recente

The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg
nick cannon Instagram jpg
Taylor Swift jpg
Tom Jones jpg
Dakotta Fanning, Tom Cruise foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Lisa Kudrow jpeg
Becoming Karl Lagefeld  Karl Lagerfeld Pierre Berge jpg
92 Nostalgia 2023 Day4 Vali 09586 jpg
DIMITRIVEGAS 1x1 png