Tratamente făcute în casă prin care combaţi ridurile

1 68500 original jpg jpeg

Semn al îmbătrânirii, ridurile tenului şi decolteului pot fi combătute cu ajutorul unor măşti sau prin masaj cu fructe, legume, miere sau ou. Află din cele ce urmează cum să le pui în practică!

Remediu cu ou

Bate bine albuşul de la un ou şi amestecă-l cu două linguri cu glicerină vegetală şi alte două cu apă de trandafiri. Omogenizează compoziţia şi aplic-o pe zonele ridate,urmând să clăteşti cu apă călduţă,după 20-30 de minute. Glicerina protejează pielea contra deshidratării,prin urmare este ideală pentru tenul uscat,sensibil,deci şi pentru mâinile crăpate.

Extrapont

Poţi folosi albuşul de ou şi fără alte adaosuri,doar bătut spumă şi întins pe piele.

Mascădin miere şi lapte praf

Combină două linguri cu miere cu patru linguri cu lapte praf şi alte două cu apă caldă. Amestecă bine şi întinde masca pe faţă pentru 10 minute. Curăţă tenul apoi cu apă din abundenţă.

Masaj cu zeamă de ananas

Pentru îmbunătăţirea circulaţiei sângelui la nivelul pielii feţei şi pentru tonifiere,foloseşte zeamă de ananas,despre care se ştie că este bogată în vitamina C. Spală tenul cu ea şi masează apoi cu mişcări circulare. Şi pulpa fructului este de ajutor când ai riduri. Aplic-o pe faţă şi las-o să acţioneze 10 minute. Curăţă apoi pielea cu apă călduţă.

Mască pe bază de orez

Eficientă nu doar pentru estomparea ridurilor,ci şi pentru închiderea porilor,masca din orez este uşor de aplicat. Macină 2-3 linguri de orez şi combină-le cu puţin lapte sau cu apă de trandafiri până obţii o pastă potrivită. Întinde-o pe tenul umed şi aşteaptă 20 de minute înainte de a o îndepărta.

Mască din castraveţi şi mentă

Într-un blender,combină un castravete de mărime medie. tăiat cubuleţe. cu câteva frunze proaspete de mentă şi cu un albuş de ou. Întinde amestecul pe faţă,pe gât sau pe mâini şi lasă masca să acţioneze 20 de minute,după care o poţi curăţa cu apă călduţă.

Gel de aloe vera

În ritualul tău zilnic de înfrumuseţare,n-ar fi rău să incluzi masajulcu gelul de aloe vera. Îl găseşti în magazinele naturiste sau îl poţi obţine prin tăierea unei tije de aloe vera. Îl întinzi pe zonele cu riduri şi îl menţii 10-15 minute sau masezi. Rămâne să-l îndepărtezi cu apă rece.Recente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg