Trend Alert: Machiajul de călătorie

1 63503 original jpg jpeg

Vacanţa de vară vine la pachet nu doar cu distracţia de rigoare, ci şi cu multe călătorii. Pentru a-ţi păstra un look fresh chiar şi în condiţii de oboseală extremă şi temperaturi ridicate, ar fi bine să ţii cont de sfaturile de mai jos...

Pregăteşte-ţi tenul de… călătoriePentru ca machiajul rezistent la transfer să aibă rezultate maxime,este necesar,în primul rând,ca pielea să fie pregătită să interacţioneze cu produsele de make-up. Cu o săptămână înainte de a pleca în călătorie,apucă-te,aşadar,de o cură intensivă de înfrumuseţare. Primul pas? Hidratarea! Bea cât mai multă apă plată,dar nu ignora nici sucurile naturale din fructe sau consumă multe fructe de sezon. Acestea din urmă ajută nu doar în ceea ce priveşte hidratarea,ci sunt un adevărat cocktail de vitamine pentru piele. Realizează un gomaj fie cu ajutorul produselor cosmetice pe care le foloseşti de obicei,fie cu un preparat homemade din zaţ de cafea şi miere de albine.

Nu omite din programul zilnic măştile vitaminizante,mai ales că în acest sezon ai tot ceea ce îţi trebuie la îndemână pentru a ţi le prepara singură acasă în doar două-trei minute. De exemplu,dă un morcov pe răzătoare sau trece-l prin storcătorul de fructe,iar cu zeama rezultată tamponează-ţi faţa cu ajutorul unui tifon. Lasă-l să acţioneze timp de 10 minute şi apoi clăteşte cu apă călduţă. Deoarece morcovul este bogat în vitamina A,această mască revitalizează,tonifică şi catifelează tenul. O excelentă mască detoxifiantă este cea realizată din doi cartofi daţi pe răzătoare,sucul de la jumătate de lămâie şi 30 de grame de căpşuni. Se aplică pe faţă 20 de minute,apoi se clăteşte. Această mască are rolul de a îndepărta ridurile fine,de a tonifia pielea îmbătrânită şi de a o curăţa în profunzime.

AICI afli ce nu trebuie să lipsească din trusa de machiaj de călătorie!Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg