Tricks & tips să arăţi mai tânără

1 50564 original jpg jpeg

Toate visăm la secretul tinereţii fără bătrâneţe. Nu îţi permiţi operaţii estetice, ca vedetele, dar nici nu ai nevoie de ele dacă ţii cont de câteva trucuri simple, care te ajută să-ţi împlineşti visul.

Poartă-te tinereşte!

Poţi părea mai tânără dacă te îmbraci în acord cu vârsta pe care vrei să o arăţi,fără a exage­ra însă. Nu adopta un stil bătrâ­nicios. La fel,comportamentul nu trebuie neapărat să îţi trădeze vârsta. Femeile exuberante,sociabile şi zâmbitoare par,în ochii celor din jur,cu câţiva ani mai tinere fără să facă nimic în plus.

Revigorare prin peeling

Un peeling săptămânal,facial şi corporal,va îndepărta celulele moarte lăsând pielea mai elastică şi mai moale. Prin acest procedeu,se reduc şi ridurile. Poţi folosi produse cosmetice sau îl poţi prepara singu­ră cu cafea.

Elimină toxinele din corp

Toxinele pe care le acumulezi mân­când nesănătos îţi pot face tenul să arate bătrân şi îţi dau un tonus scă­zut. La fel,fumatul şi alcoolul con­sumat în exces. Pentru a detoxifia organismul,mănâncă multe legu­me,fructe şi cereale integrale. Bea ceai de păpădie şi înlocuieşte cafea­ua cu ceai verde.

 Evită grăsimile,dulciurile concentrate şi făina albă,care îţi încarcă ficatul,ducând la îmbătrânirea tenului.

Alege-ţi o nouă coafură!

În loc să ai un stil conser­vator,coafează-te tinereşte. Poate fi o schimbare mică,pe care o faci acasă sau poţi merge la salon pentru o coafură cu totul diferită de cea de acum,spunându-i stilistului ce vrei. Astfel,poţi scădea câţiva ani din vârsta pe care o arăţi.

Foloseşte un parfum fresh

Un parfum tonic,de fructe,te poate face să pari mai tânără. S-a constatat,printr-un studiu,că femeile care se dau cu parfum de grepfrut roz par,în medie,cu şase ani mai tinere decât vâr­sta lor adevă­rată.

O tunsoare nepotrivită te poate îmbătrâni. La fel putem spune şi despre îmbrăcăminte sau machiaj. Din fericire,reciproca este valabilă.Recente

kim si khloe kardashian jpeg
adele deschidere jpg
pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg