Trucuri care-ţi subţiază faţa!

1 70264 original jpg jpeg

Chiar dacă ai reuşit să dai jos câteva kilograme, s-ar putea ca pe chip să se vadă încă vechea problemă. Sau pur şi simplu, faţa ta este una rotundă şi orice ai face, ţi se pare că în poze arăţi bucălată...

Vrei să afli câteva trucuri simple pentru a scăpa de acest chin? Mizează pe machiaj şi felul în care-ţi porţi părul!

Poartă cerceilungi

Vrei să ştii care este cel mai rapid mod prin care-ţi poţi alungi faţa? Poartă cercei care să atragă atenţia,în special modele pe lung sau tip candelabru,cu o uşoară ramificaţie. Aproape orice stil este permis,însă evită cerceii rotunzi.

Apelează la umbre când te vopseşti

Rădăcinile ceva mai închise la culoare,care se continuă spre gât cu tonuri mai deschise,nu doar că sunt mai uşor de întreţinut,dar îţi fac şi faţa să pară mai puţin rotundă. Culorile închise se retrag către scalp,iar asta îţi subţiază,la nivel vizual,faţa. Acest truc funcţionează cel mai bine pe nuanţe profunde de brunet,deci ia în calcul acest aspect.

Dă volumcoroanei tale capilare

Poţi subţia o faţă rotundă doar prin adăugarea unui uşor volum către creştetul capului. Pentru a crea „înălţime” în partea superioară a capului,tapează părul cu ajutorul unui pieptene,fix lângă rădăcină. Restul părului păstrează-l neted şi trecut de umeri,pentru un look elegant.

Contureazăcu ajutorul machiajului

O pudră compactă mată,cu o nuanţă mai închisă decât pielea ta,poate fi produsul perfect pentru feţele ceva mai pline. Umbreşte uşor osul maxilarului,lateralele nasului şi tâmplele,cu doar un strop de produs. Nu exagera!

Dă formă sprâncenelor tale

Foloseşte un creion special pentru a da sprâncenelor tale o formă ceva mai unghiulară,care îţi ajută faţa să pară mai subţire. Sprâncenele „înclinate” oferă un punct de interes pentru partea superioară a feţei,şi astfel,privitorul evită zona obrajilor. Păstrează-ţi grosimea naturală a sprâncenelor tale,pentru că varianta pe subţire a acestora îţi accentuează şi mai tare pomeţii rotunzi.Recente

Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg
Kate Hudson, actrița Goldie Hawn sursa  shutterstock jpg
Reguli bizare impuse de Regina Victoria la propria inmormantare Sursa foto shutterstock 169010507 jpg
Riley Keough, Elvis Presley, sursa  Shutterstock jpg
Meghan Markle in lacrimi jpeg
Kim Kardashian jpg
Prințesa Eugenie jpg
Sam Smith jpg
Shakira  Cosmopolitan jpg
Penelope jpeg
Delphine Arnault sursa  Instagram jpg
Infidelitate jpg
Vivienne Westwood sursa  shutterstock jpg
Robert Pattinson jpg
Miley Cyrus si Liam jpg
Brooke Shields violata la 20 de ani Sursa foto shutterstock 2227704551 jpg
horoscopul anului 2023 shutterstock 2205832943 jpg
Placido Domingo foto  shutterstock 95153170 jpg
Bonnie Bartlett sursa  shutterstock 110390534 jpg