Trucuri de frumuseţe cu bere

1 70204 original jpg jpeg

Poate pare greu de crezut, însă berea te poate ajuta în ritualurile tale pentru frumuseţe, fiind o alternativă mai ieftină a produselor cosmetice sau a vizitelor la cosmeticiană. Aceasta poate face minuni pentru pielea şi părul tău.

Curăţă pielea

Berea are un conţinut ridicat de substanţe astringente care îţi curăţă porii,având un efect anti-bacterian. De asemenea aceasta este şi un exfoliant pentru pielea ta.

Citeşte şi:

Beneficiile surprinzătoare ale consumului de bere!

Berea ţine diabetul la distanţă

Înfrumuseţează-ţi părul

Când îţi clăteşti părul cu bere,ingredientele naturale ale acesteia are beneficii hrănitoare pentru el. Pe lângă vitamina B,malţul şi hameiul conţin şi foarte multe proteine. Acestea repară părul deteriorat. Maltoza şi zaharoza din bere îi conferă părului tău strălucirea de care are nevoie.

Berea-aliat în lupta cu ridurile

Renunţă la cremele anti-rid scumpe. Dioxidul de siliciu din bere te ajută în lupta împotriva ridurilor. Faţa ta va arăta mai bine şi nu va mai avea un aspect uscat,îmbătrânit.

Combate acnea

Berea scade producţia de sebum a pielii şi elimină bacteriile care declanşează acnea. Drojdia din bere menţine nivelul optim de pH al pielii.

Piele strălucitoare

Berea are un rol important în eliminarea toxinelor din piele. Rezultatul va fi:o piele strălucitoare. De asemenea,vitamina B din bere îţi face pielea catifelată.

Picioare fine

Clăteşte-ţi picioarele cu bere. Astfel celule moarte ale pielii vor fi îndepărtate,iar picioarele tale vor fi mai fine. Vitamina B,proteinele şi drojdia de bere îţi vor hrăni pielea şi acesta va căpăta un aspect mai sănătos şi mai catifelat. Pentru îngrijirea picioarelor este recomandată berea nefiltrată pentru că are un conţinut mai bogat de nutrienţi,antioxidanţi şi proteine.

Baie de bere

Dacă vrei să ai parte de toate aceste tratamente cosmetice deodată,umple cada din baie cu bere. Te vei relaxa şi corpul tău va fi răsfăţat din cap până-n picioare.Recente

Jennifer Lopez sursa foto  Shutterstock jpg
sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p 7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg