Trucuri de frumuseţe pentru bărbaţi

1 64463 original jpg jpeg

Poate părea stupid, dar şi bărbaţii au nevoie de sfaturi de frumuseţe. Orice femeie îşi doreşte lângă ea un bărbat arătos, fără, păr în nas sau urechi, fără mătreaţă în exces, care să aibă mâini frumoase şi curate, o pieptănătură decentă şi haine călcate.

Poate părea stupid,dar şi bărbaţii au nevoie de sfaturi de frumuseţe. Orice femeie îşi doreşte lângă ea un bărbat arătos,fără,păr în nas sau urechi,fără mătreaţă în exces,care să aibă mâini frumoase şi curate,o pieptănătură decentă şi haine călcate.

Şi pentru că mamele nu mai au prea mult timp de educaţia băieţilor,iar taţii lipsesc din ce în ce mai des din constituţia familiei,băieţii care devin încet şi sigur bărbaţi rămân fără modele,fără cineva care să le spună cum ar trebui să arate. Nu este de mirare de ce foarte mulţi bărbaţi singuri se plâng de pretenţiile mari ale femeilor din ziua de astăzi. La o privire mai atentă,ne-am da seama că nu este vorba de pretenţiile prea mari,ci de pretenţii decente.

Trucuri de frumuseţe pentru bărbaţi – orice bărbat trebuie să aibă grijă de tenul său

Orice bărbat ar trebui să ştie că îngrijirea feţei sale ar trebui să fie la fel de importantă pentru el ca şi pentru femeie. Aşa cum femeia este apreciată pentru frumuseţea şi curăţenia naturală,aşa va fi apreciat şi un bărbat. Pentru că bărbaţii au tenul mult mai gras decât al femeii,ei ar trebui să ofere mai multă atenţie acestui lucru. Spălatul pe faţă,chiar şi cu exfoliant,de două ori pe zi este absolut necesar. Bărbieritul şi folosirea unui after shave cât mai natural,care să nu miroasă intens şi care să ajute şi tenul sunt un must pentru un bărbat care se respectă. Pentru cei care adoră barba,aceasta ar trebui aranjată mereu,tăiată,spălată,frezată.

Trucuri de frumuseţe pentru bărbaţi – părul şi unghiile nu trebuie să fie neglijate

Părul este o podoabă atât a femeii,cât şi a bărbatului,însă ambii trebuie să se îngrijească la fel de ea. Mătreaţa apare mult mai des la bărbat,tot din motivul că are tenul mai gras. Aşadar,şamponul anti-mătreaţă şi spălarea cât mai des posibil a părului este ceva de bun simţ. Mai ales dacă vă place părul lung,unele femei adoră pletoşii,însă cei care se îngrijesc de păr.

Un obicei foarte ciudat al bărbaţilor este să folosească mai multe tipuri de deodorante pentru aceleaşi rânduri de haine,ceea ce este foarte neplăcut,având în vedere că toate mirosurile acestea se combină cu mirosul organismului fiecăruia. Aşadar,bărbaţii ar trebui să fie mai atenţi la acest detaliu. Pentru cei cărora nu le place deodorantul sau sunt alergici,o alternativă bună este bicarbonatul de sodiu.

Mâinile sunt cărţile noastre de vizită,şi se aplică cu succes mai ales în cazul bărbaţilor,căci la gospodine se mai explică. Manichiura,dar şi pedichiura sunt lucruri de care un bărbat nu ar trebui să se ferească şi nici să le lase pe mai târziu. Mâinile curate,poate chiar date cu cremă unde este cazul nu deranjează nicio femeie normală. Poate doar lacul de pe unghii,pe care unii bărbaţi aleg să îl pună după manichiură. Tăiatul unghiilor şi pilitul lor sunt absolut necesare la un bărbat,precum şi mâinile catifelate şi moi.

Trucuri de frumuseţe pentru bărbaţi – hainele călcate nu sunt o ruşine pentru bărbat

În ceea ce priveşte vestimentaţia,bărbaţii de pe vremuri (vremuri destul de apropiate de ale noastre) se purtau extrem de îngrijit şi frumos. Hainele,de cele mai multe ori făcute la croitor,erau spălate,călcate şi pe veneau direct pe corp. Din păcate,nu se mai practică aceste lucruri,dar asta nu înseamnă că femeilor le place să îşi vadă bărbaţii cu haine lălâi,necălcate,neîngrijiţi şi de multe ori,nespălaţi. Un alt lucru important,chiar dacă este la modă expunerea cât mai la vedere a formelor trupurilor perfect sculptate,hainele mulate nu sunt neapărat alegerea cea mai bună.

Duşurile şi băile dese,precum şi schimbatul şosetelor zilnic,dar şi a lenjeriei intime sunt lucruri de care bărbatul nu ar trebui să fugă. Spălatul dinţilor şi pieptănatul sunt alte două lucruri importante pentru bărbaţii care se respectă. În ceea ce priveşte mirosurile neplăcute în urma unor eforturi deosebite sau a fumatului şi băutului,bărbatul ar trebui să fie mai atent cum se prezintă în faţa femeii. Duşul şi menta pot face minuni câteodată. 



Recente

Michelle Visage  foto   Shutterstock jpg
David Beckham, Victoria Beckham  foto   Shuuterstock, Instagram jpg
shutterstock 1442475113 jpg
5 nicole kidman shutterstock 1038854833 jpg jpeg
3 zodii ai caror nativi isi gasesc scopul in viata pe 22 octombrie  Sursa foto shutterstock 2325199857 jpg
Ducesa de Argyle, Ducesa de Rutland jpg
Eva Mendes  sursa   Shutterstock jpg
422084653 967484971406469 662969920043316211 n jpg
shutterstock 475653883 jpg
Pamela Anderson  foto   Shutterstock jpg
femeie  foto   Shutterstock jpg
George Michael  foto   Shutterstock jpg
soții Beckham  foto   Instagram jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png