Trucuri de îngrijire cu apă de albăstrele

1 70100 original jpg jpeg

Albăstrelele, care cresc în orice poiană sau pe marginea drumului, se folosesc de sute de ani în ritualurile de îngrijire. Află câteva reţete de casă cu apă de albăstrele, care te ajută să fii mai frumoasă!

Te scapă de problemele scalpului

Probleme scalpului,de natură bacteriană sau fungică,pot fi combătute cu ajutorul soluţiilor antiinflamatoare naturiste. Extractul de albăstrele poate fi un asemenea leac. Amestecă apă de albăstrele cu şamponul tău (un şampon blând,neiritant,de preferat pe bază de plante),în proporţia o treime apă la două treimi şampon,masează scalpul fără a freca,apoi clăteşte. Fricţionează în fiecare dimineaţă scalpul doar cu loţiunea florală.

Alungă cuperoza

 Extractul de albăstrele are capacitatea de modera producţia de sebum a pielii. De asemenea,antocianii din compoziţia sa sunt astringenţi,micşorând porii dilataţi. Aceasta este de natură să combată aspectul neplăcut al tenului şi efectele cuperozei – roşeaţa dizgraţioasă a tenului. Aplică apă de albăstrele bio sau loţiune florală de albăstrele direct pe piele,tamponând uşor. Efectele se văd în timp.

Menţin sănătatea gingiilor

Aftele,mici răni ale mucoasei bucale,gingiile iritate – toate acestea pot fi combătute cu albăstrele. Amestecă o lingură de frunze de zmeur cu una de flori de albăstrele,fă o infuzie cu o jumătate de pajar de apă clocotită,filtrează,clăteşte gura cu lichidul rezultat.Recente

aroganta jpg
WhatsApp Image 2023 09 22 at 15 24 02 jpeg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
caine jpg
Jennifer Aniston jpg
Jennifer Lopez foto  Instagram jpg
magneziu jpg
Lady Gaga foto  Shutterstock jpg
Zodii cu ghinion Sursa foto shutterstock 2218817583 jpg
Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg