Trucuri de la bunica pentru frumuseţea ta

1 68836 original jpg jpeg

Indiferent de vârstă, acele trucuri de la bunica pentru frumuseţea ta sunt magice şi deloc costisitoare. Pune-le şi tu în aplicare, iar efectele nu vor trece neobservate.

Trucuri de la bunica pentru frumuseţea ta pentru faţă

Pentru îngrijirea tenului,ai nevoie de un astringent. Ce-ţi recomandăm? Sucul de portocale este un tonic excelent pentru ten,lăsându-ţi pielea netedă şi catifelată. O aplicare pe săptămână este suficientă.  

Trucuri de la bunica pentru frumuseţea ta pentru mâini

Dacă ai mâinile crăpate,uscate sau iritate de frigul de afară,ţine-le cufundate 5 minute în apa în care ai fiert o combinaţie de câteva frunze de dafin,nuc,alun şi 1 tijă de ţelină. Usucă-le prin tamponare,cu un prosop,şi apoi dă-te cu o cremă hidratantă sau cu glicerină.

Trucuri de la bunica pentru frumuseţea ta p entru păr

După ce te-ai spălat pe cap,îţi poţi clăti părul cu suc de mere sau,şi mai bine,cu oţet de mere. Acesta revigorează părul şi îi menţine volumul. 

Uită depungile de sub ochi

Întinde-te şi aplică pe pleoape şi zona de sub ochi felii subţiri de cartofi proaspeţi. Stai aproximativ 15 minute şi vei vedea cum umflăturile (pungile) se reduc considerabil.

Taie pe jumătate o lămâie şi treci cu pulpa ei pe întreaga faţă;lămâia este un tonic excelent pentru pielea grasă şi porii încărcaţi. Cu toate acestea însă,nu folosi acest remediu în fiecare zi,pentru că-ţi va usca foarte mult tenul.

Într-un borcan,pune la macerat o crenguţă de rozmarin şi acoper-o cu alcool. Atunci când lichidul din borcan a devenit verde,îl poţi folosi liniştită. Rozmarinul acţionează ca un tonic,astfel că vei obţine rezultate bune după aproximativ 15 zile.

Scapă depărul gras

Pentru a-ţi menţine părul moale şi strălucitor,fără urme de îngrăşare,aplică o mască pe bază de gălbenuş de ou. Bate-l cu o furculiţă,întinde-l pe păr şi freacă bine scalpul. Înainte de şamponare,de asemenea,mai poţiîncerca şi o cataplasmă făcută din suc de lămâie.Recente

cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg
Revista Click! pentru femei Nr 19  15 28 septembrie 2023 jpeg
Michael Kors foto  Shutterstock jpg
Demi Lovato jpg