Trucuri de machiaj pentru brunete

1 71445 original jpg jpeg

Brunetele au o varietate de culori şi tipuri de machiaj de care se pot folosi zi de zi sau la anumite evenimente. Dacă eşti brunetă, trebuie să ştii că machiajul îţi poate pune în evidenţă trăsăturile. De aceea, foloseşte câteva trucuri pentru un machiaj care să ţi se potrivească foarte bine.

Brunetele au o varietate de culori şi tipuri de machiaj de care se pot folosi zi de zi sau la anumite evenimente. Dacă eşti brunetă,trebuie să ştii că machiajul îţi poate pune în evidenţă trăsăturile. De aceea,foloseşte câteva trucuri pentru un machiaj care să ţi se potrivească foarte bine.

Pentru un machiaj cât mai frumos,orice brunetă ar trebui să ţină cont de câteva lucruri esenţiale:culoarea pielii,culoarea părului şi culoarea ochilor. Aşadar,cele cu pielea mai măslinie şi părul mai închis,ar trebui să folosească nuanţe mai îndrăzneţe,precum maro,ciocolatiu,mocha şi nuanţe de verde mai închis,mov şi alte nuanţe calde.

Trucuri de machiaj pentru brunete – alege culorile perfecte în funcţie de culoare pielii

Culoarea pielii este importantă pentru ca fondul de ten să fie ales în funcţie de aceasta. Brunetele cu părul închis nu ar trebui să folosească fonduri de ten sau anti cearcăne de culoare deschisă,chiar dacă acestea dau senzaţia că acoperă mai bine. De fapt,ele vor pune în evidenţă mai tare defectele,dacă există o neconcordanţă de culori pe suprafaţa tenului. Alege fonduri de ten închise şi mai cremoase.

În ceea ce priveşte pomeţii,brunetele ar trebui să profite şi să îşi scoată în evidenţă trăsăturile,folosind blash cu încredere. Bronzerul este ideal pentru brunetele cu tenul închis,la fel şi nuanţele de maro sau portocaliu mai închise. Idea de ten bronzat pe brunetele cu tenul închis este cea mai bună alegere,mai ales vara. Pomeţii scoşi în evidenţă cu fard şi un luciu de buze strălucitor,plus un ten bronzat poate fi un machiaj de zi simplu şi foarte elegant. Brunetele cu părul foarte închis să evite roz pal sau tonuri de piersică în obraji,deoarece le vor îmbătrâni.

Trucuri de machiaj pentru brunete – culori ideale pentru brunetele cu ten deschis

Persoanele cu nuanţe de şaten mai deschis ar trebui să profite de culorile mai reci,dar mate. Pentru brunetele cu pielea deschisă ar trebui să se axeze mai mult pe nuanţe precum roz-pal,tonurile de lavandă,violetul-lila,culoare piersicii,portocaliu-maro deschis,  albastru şi verde deschis. Pentru a da profunzime machiajului,se pot folosi griul închis,dar şi auriul în toate  nuanţele.

Pomeţii brunetelor cu pielea mai deschisă merg de minune cu nuanţe de roz-piersică,bronzer mai soft şi roz deschis. Brunetele cu trăsături intense nu ar trebui să exagereze cu machiajul,deoarece acesta trebuie să înfrumuseţeze,ci nu să acopere tenul şi trăsăturile.

Trucuri de machiaj pentru brunete – buze strălucitoare şi îndrăzneţe pentru brunete

În funcţie de ocazie,buzele arată excelent în nuanţe calde,tonuri bogate,culori îndrăzneţe chiar,precum roşu aprins sau grena. Pentru un machiaj mai strident la ochi,buzele pot fi date cu luciu sau ruj mat culoarea piersicii. Culorile pale,cuminţi nu sunt pentru brunete,de aceea ele ar trebui să profite din plin de paleta de culori.

Culorile potrivite pentru evenimente speciale sunt,cu siguranţă,burgundy,marsala,auriu,cărămiziu,culoarea prunei,albastru marin şi verde închis. Nici culorile metalizate nu sunt excluse de pe listă,deci profitaţi fără probleme de smokey eyes sau machiajul ochilor bine conturaţi.Recente

Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg