Trucuri de machiaj pentru buze mai mari

1 67475 original jpg jpeg

Poţi avea şi tu buzele mai cărnoase, dacă ştii că cel mai important este să le îngrijeşti şi să le faci să pară mai mari. Alternative la botox şi alte substanţe pentru mărirea lor există, deci nu trebuie să disperi.

Poţi avea şi tu buzele mai cărnoase,dacă ştii că cel mai important este să le îngrijeşti şi să le faci să pară mai mari. Alternative la botox şi alte substanţe pentru mărirea lor există,deci nu trebuie să disperi.

Buzele,ca toată suprafaţa pielii,de altfel,trebuie exfoliate. Femeile ar trebui să ştie că îngrijirea gurii şi a buzelor trebuie făcută zilnic,în această zonă se depozitează multe bacterii. Aşadar,exfoliază buzele cu un săpun exfoliant pentru ten sau prepară un decoct din ulei vegetal şi zahăr brun,cu care să te freci pe buze.

Trucuri de machiaj pentru buze mai mari – exfoliază buzele şi hidratează-le

Apoi,foloseşte un unguent cremos sau miere (care are proprietăţi curative şi hidratante) pentru a păstra buzele veşnic moi. Acest lucru va crea impresia de buze mai mari,mai cărnoase. Foloseşte în plus uleiuri naturale care te vor ajuta să ai o circulaţie mai bună în această zonă,ceea ce va face să roşească buzele în mod natural. Această roşeaţă dă senzaţia de buze cărnoase. Foloseşte uleiuri de mentă,de scorţişoară,de cuişoare. Se mai găsesc produse cosmetice pe bază de piper sau ardei iute,care au acelaşi efect. Acestea vascularizează puternic buzele şi le colorează imediat.

Trucuri de machiaj pentru buze mai mari – nu evita să dai contur buzelor,apoi mult luciu

Mărirea buzelor se poate face apoi prin machiajul de zi cu zi. Când dai cu fond de ten,nu uita de buze,acoperă-le cu fond de ten. Apoi,poţi pune direct un luciu de buze cremos şi rezistent,care îţi va da impresia de buze mai mari. Ca să eviţi culoarea prea palidă a buzelor,adaugă doar un pic de ruj mat,pe care să îl întinzi frumos pe toată suprafaţa împreună cu luciul.

Culorile mate,închise şi foarte stridente nu ar trebui folosite dacă vrei să creezi senzaţia de buze mai cărnoase. Strălucirea rujului este secretul buzelor mai mari. Poţi folosi culori mai aprinse,mai puternice doar dacă dai un luciu peste ele sau sunt lucioase,strălucitoare sau cu sclipici. Conturul buzelor înainte de a aplica rujul este important pentru a da senzaţia de mărire a buzelor. Aşadar,nu ezita să aplici contur,pe care îl poţi întinde apoi împreună cu rujul şi luciul.

Trucuri de machiaj pentru buze mai mari – fără culori mate,închise sau stridente,foloseşte glosuri cremoase,strălucitoare de culori deschise

Glosurile foarte strălucitoare,rujurile cremoase şi moi de culoarea piersicii,bej sau roz-portocaliu deschis sunt ceea ce îţi trebuie pentru a crea buze mai mari. Poţi,de asemenea să aplici luminator în mijlocul buzei superioare,vei accentua senzaţia de buze mai mari. Se aplică înainte de a pune rujul. După ce ai terminat de machiat buzele cu luciu,mai pune un strop de auriu pe mijlocul buzelor.  Recente

ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg
Christie Brinkley 1 jpg
Hailey Bieber sursa  Instagram jpg
shutterstock 1277056432 jpg