Trucuri de machiaj pentru ochi mai mari

1 66116 original jpg jpeg

Ochii mari sunt un detaliu feminin irezistibil şi seducător. Însă, dacă ai tăi nu sunt deloc mari, nu trebuie să te întristezi. Există numeroase trucuri de machiaj pentru ochi mai mari.

Aşa cum spuneam,machiajul te poate ajuta să le pui frumuseţea în valoare şi să-i faci să pară mari şi expresivi. Trebuie doar să înveţi câteva secrete de make-up.

Fardurile perlate,unul dintre trucurile de machiaj pentru ochi mai mari

De exemplu,este adevărat că fardurile mate adaugă un plus de mister privirii tale,însă nu sunt deloc potrivite dacă vrei să laşi impresia că ai ochi mari. Din contră,rezultatul va fi fix opus faţă de cel pe care ţi l-ai dorit. Ca acest lucru să nu se întâmple,este recomandat să foloseşti un fard perlat. Acestea te ajută să obţii acest efect de mărire la care ai visat. În ceea ce priveşte nuanţele,alege-le pe cele neutre:bej,gri,maro. Mai poţi opta pentru un fard perlat mov lavandă sau bordo.

Un alt truc de machiaj pentru ochi mari este şi makeup-ul cat eye. Codiţa specifică acestui machiaj va alungii ochii şi va conferi privirii tale un look de felină. Însă,dacă vrei ca ochii tăi să pară cu adevărat mai mari,trebuie sa păstrezi linia conturului destul de subţire,deoarece cu cât o faci mai groasă,cu atât va atenua efectul de mărire oferit de fardul perlat.

Pe de altă parte,alegerea unui creion de ochi potrivit poate crea efectul de ochi mai mari şi mai expresivi,spune makeup artistul Tina Turnboe,care a lucrat cu staruri precum Natalie Portman şi Julianne Moore. Încearcă să schimbi negrul cu gri,verde măsliniu sau indigo”,a sugerat ea.,,Negrul poate închide şi dă senzaţia de ochi mai mici,deoarece culorile închise micşorează. Unele culori,chiar şi maro,pot fi mai soft.”

Iată şi alte trucuri de machiaj pentru ochi mai mari

Specialiştii în make-up spun că pensarea sprâncenelor într-o formă potrivită va ajuta ochii să pară mai mari. Dacă le ai prea groase,trage o linie cu ajutorul unui creion delimitând firele de păr care sunt în plus şi îndepărtează-le. O formă mai subţire a sprâncenelor va face ca ochii tăi să pară mai mari.

Ca sa obţii ochi mai mari prin machiaj,pune accent şi pe gene. În acest sens,foloseşte un ondulator pentru a le curba spre exterior,apoi aplică două straturi dintr-un rimel negru,aşteptând câteva minute între aplicări.

Tu la ce trucuri de machiaj apelezi pentru ca ochii tăi să pară că sunt mai mari?Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg