Trucuri pentru a scăpa rapid de celulită

1 70063 original jpg jpeg

Deşi bărbaţii nu dau atenţie acestor detalii pe care noi le considerăm importante sau delicate, tu te încăpăţânezi să-ţi recapeţi pielea pe care o aveai la 20 de ani. Pe lângă bagajul genetic, anumite rutine, dar şi alimentaţia propriu-zisă, toate pot contribui la apariţia celulitei după o anumită vârstă. Iată ce poţi încerca.

Sare şi zahărPentru a combate celulita este bine să te uiţi şi la ceea ce mănânci. Zahărul,dar şi sarea,fac ca celulita existentă să pară şi mai vizibilă. Zahărul se stochează în celulele adipoase şi le face să se extindă şi mai mult. Sarea,după cum ştii,contribuie la retenţia de lichide,iar asta face ca celulita să arate mai rău. Încearcă să dozezi consumul acestor două,ca să-ţi protejezi pielea.  

Un alt „tratament” simplu de încercat acasă este buretele cilindric,acea lufă (burete rezultat prin uscarea unei plante) ceva mai rigidă,cu ajutorul căreia poţi reduce stratul de celule moarte al pielii,dar şi celulita,prin facilitarea circulaţiei sangvine în zonele cu probleme. Masează zonele cu celulită timp de 20 minute,de cât mai multe ori pe săptămână.

Este un tratament simplu cu care poţi reduce celulita. Poţi folosi zaţul rămas de la cafeaua ta de dimineaţă,combinat cu câteva linguri de ulei de măsline. Masează-ţi întreg corpul,nu doar porţiunile cu celulită. Acest tratament va ajuta la exfolierea şi înmuierea pielii,dar va reduce şi acel aspect de gropiţe.

Această combinaţie reprezintă un alt mod de a combate celulita şi de a calma pielea. Ia cantităţi egale de ienupăr şi ulei de măsline şi amestecă-le. Masează cu acest ulei zonele afectate şi vei observa cum pielea ta va fi mult mai uşoară,iar în următoarele săptămâni se va reduce aspectul de coajă de portocală.

Citeşte şi:

9 întrebări despre micozele unghiilor

Soluţii rapide împotriva părului grasRecente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg