Trucuri pentru a scoate vopseaua din păr când nu-ţi place culoarea

par matasos jpeg

Chiar dacă vrei să obţii o culoare, aceasta nu iese exact aşa cum ţi-ai imaginat întotdeauna. Şi deşi ai fost atentă să iei un produs bun şi să faci totul ca la carte, greşelile apar. Din fericire, există trucuri pentru a scoate vopseaua din păr, atunci când pur şi simplu nu vrei să ieşi pe stradă.

Cele mai multe femei au experimentat eşecul în ceea ce priveşte vopsitul părului. Chiar dacă vrei să obţii o culoare,aceasta nu iese exact aşa cum ţi-ai imaginat întotdeauna. Şi deşi ai fost atentă să iei un produs bun şi să faci totul ca la carte,greşelile apar. Din fericire,există trucuri pentru a scoate vopseaua din păr atunci când pur şi simplu nu vrei să ieşi pe stradă.

Când pleci de la coafor nemulţumită de culoarea vopselei,trebuie să ştii că cel mai bun lucru este să te întorci şi să ceri ca situaţia să fie reparată,fără să plăteşti în plus.

Trucuri pentru a scoate vopseaua din păr – dacă ai obţinut o nuanţă mai deschisă,singura soluţie este revopsirea

În cazul în care nuanţa este mai deschisă decât culoare naturală a părului tău,singura soluţie este să te vopseşti din nou,cu o nuanţă mai închisă. Vopseaua nu poate fi scoasă din păr decât dacă este mai închisă decât culoarea părului.

Atunci când te-ai vopsit cu o nuanţă de blond,dar vrei să revii la o culoare mai închisă,ţine cont de faptul că orice vopsea are un pigment de bază. Astfel,galben este pentru blond,portocaliu pentru părul şaten şi roşu pentru cel castaniu. Deci,înainte de a trece de la o nuanţă de blond la una de castaniu,trebuie să schimbi pigmentul de bază. Nu sări peste acest pas important,deoarece poţi să obţii nuanţe de cenuşiu sau chiar verzui.

Dacă vrei să schimbi vopseaua de păr fără ajutorul unui stilist,este bine să verifici pigmenţii de bază de pe vopselele folosite. Pentru un păr şaten vopsit blond,dar care a ieşit portocaliu,este nevoie de revopsire,de data aceasta cu o nuanţă mai închisă,din păcate.

Trucuri pentru a scoate vopseaua din păr – nuanţele mai închise ies mai greu

Atunci când ţi-ai dorit o culoare mai închisă,dar rezultatul este un eşec,trebuie să ştii că cel mai indicat este să iei măsuri cât mai rapid. Fugi şi cumpără un produs care înlătură vopseaua de păr şi care aduce părul la culoarea naturală.

Pentru nuanţele care ies de două-trei ori mai închise decât ceea ce îţi doreai,poţi încerca să ajungi la culoarea dorită spălându-te des cu şampoane făcute pentru a scoate clorina din părul înotătorilor în bazine.

O variantă plăcută de a rezolva problema greşelilor de acest fel este să mergi la un stilist de renume,care să îţi dea o formă cât mai frumoasă la păr şi o schimbare de look ce poate să te bucure mai mult decât nuanţa nedorită a părului.

Înainte de a te vopsi singură acasă,este bine să cunoşti bine nuanţele dorite. Poţi consulta un ghid online pentru asta sau poţi cere sfatul unui stilist. De altfel,dacă ai o prietenă care se vopseşte singură acasă şi este mulţumită de rezultat,nu ezita să îi ceri sfaturi când alegi să te înfrumuseţezi acasă.    Recente

Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Courteney Cox sursa  Shutterstock jpg
De Niro jpg
Cum reactionezi cand esti gelos in functie de zodie Sursa foto shutterstock 2037180338 jpg