Trucuri pentru a-ţi “mări” ochii

1 52758 original jpg jpeg

Dacă nu ai cei mai mari ochi din lume şi consideri acest lucru o problemă, pune accentual pe machiajul acestora. Iată cum îţi faci ochii să pară mai luminoşi şi mai deschişi.

Alungeşte-ţi genele

Dacă nu ai gene perfecte şi lungi,foloseşte un aparat (cleştişor) special pentru a le curba spre sus,înainte să aplici mascara. Aceasta operaţiune îţi va deschide cu adevarat ochii.

Mai poţi folosi cleştişorul şi după ce te-ai dat cu mascara,atâta vreme cât aceasta s-a uscat bine. Pentru a le face şi mai rezistente în timp (pe gene,bineînţeles),ţine cleştişorul în aerul cald al unui uscător de păr,însă ai grijă mai apoi să nu te frigi. Căldura cleştişorului va face genele mult mai rezistente.

Cefaci cu genele de jos?

Mulţi experţi în machiaj evită să aplice clientelor lor mascara pe genele inferioare,deoarece cred că aceasta închide şi mai mult ochii. Acest lucru este valabil pentru unele femei,dar pentru altele,mascara şi dermatograful,aplicate pe genele inferioare,pot duce la o privire de milioane. Cum reguli bătute în cuie nu există,totul este să testezi şi să vezi exact ce ţi se potriveşte.

Fardul alb,secretul unei priviri cristaline!

Dacă ai nevoie de un pont cu adevărat bun,acesta este! De fiecare dată când ieşi din casă şi mai ales seara,dă-te cu un pic de fard alb,în colţul intern al ochilor,acolo unde se îmbină pleaopa de sus,cu cea de jos. Este uimitor felul în care un pic de alb luminează ochii şi-i face mai albi.

Pensează-ţi sprâncenele

Nici nu ştii ce bine poţi arăta,atâta vreme cât îţi menţii sprâncenele îngrijite. Un pensat săptămânal face minuni. Pentru asta,îţi recomand să apelezi la o cosmeticiană bună. Nu o să te costă mult,iar efectele vor fi uriaşe! În plus,nu doar pensatul este suficient. Tăiatul lor,corect,este cel mai important de fapt!