Trucuri pentru aplicarea perfecta a fondului de ten

1 70100 original jpg jpeg

Fondul de ten este acel produs esenţial pe care orice femeie ar trebui să îl aibă în trusa de machiaj. Poate acoperi coşurile, porii dilataţi şi are rolul de a uniformiza culoarea tenului. Primul pas în alegerea fondului de ten ideal îl reprezinta găsirea culorii potrivite.

1. Fie că folosim fondul de ten cremă,lichid,pudră sau spumă,trebuie să alegem culoarea potrivită. Tenul nostru are subtonuri reci,calde sau neutre. Dacă ai subtonuri reci (ten palid,rozaliu),fondul de ten ar trebui să conţină pigmenţi rozalii,pentru cele cu subtonuri calde (ten măsliniu) produsul ar trebui să aibă pigmenţi galbeni,iar cele cu subtonuri neutre pot alege mai uşor culoarea fondului de ten doarece orice fel de pigmenţi li se potrivesc. Pentru a determina subtonurile pielii,uită-te la venele de la încheietura mâinii! Dacă acestea par mai albăstrui,ai subtonuri reci,dacă acestea par a fi de un albastru verzuliu,ai subtonuri calde,iar dacă nu îţi poţi da seama,înseamnă că ai subtonuri neutre.

2. Pentru fondul de ten lichid,cel mai simplu instrument de aplicare este o pensulă plată. Pune o cantitate mică de fluid pe spatele palmei,astfel produsul se va încălzi puţin şi va fi mai uşor de aplicat. Apoi,cu vârful pensulei,aplică-l începând din zona T (nas,frunte şi bărbie),folosind mişcări scurte şi drepte,estompând fluidul înspre tâmple şi obraji.

Citeşte continuarea articolului AICI.Recente

virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg