Trucuri pentru decolorarea părului. Top 5 soluţii naturale

Cum să faci culoarea părului să reziste mai mult? Soluţia e ieftină şi la indemâna oricui! jpeg

Iată cele mai bune 5 trucuri pentru decolorarea părului, pe care să le alternezi, sau să o găseşti pe cea care ţi se potriveşte cel mai bine.

A-ţi decolora părul poate fi un procedeu destul de traumatizant pentru păr. Culorile deschise la păr întineresc şi luminează faţa,iar dacă o faci prin metode naturale,părul se bucură şi de măştile pline de vitamine. Iată cele mai bune 5 trucuri pentru decolorarea părului.

Trucuri pentru decolorarea părului – mierea în combinaţie cu oţet

Mierea este unul dintre cele mai bune ingrediente din lume,cu siguranţă. Mierea este o componentă de bază pentru măştile de păr,atât pentru puterea de a hrăni,cât şi pentru puterea de a hidrata. În plus,mierea conţine şi peroxid,ingredient ce ajută la decolorarea părului în timp. Iar în combinaţie cu oţetul,mierea face minuni pentru păr. Bineînţeles,este indicat să urmezi un tratament îndelungat pentru rezultate bune.

Aşadar,ar trebui să urmezi pe o perioadă îndelungată un tratament natural pentru decolorarea părului. De fiecare dată când te speli este bine să îţi faci la final o mască cu miere şi oţet alb. Mai poţi adăuga un pic de ulei de măsline sau un gălbenuş. Ideal ar fi să laşi masca să îşi facă efectul o noapte întreagă,însă şi 2 ore este suficient.

Trucuri pentru decolorarea părului – mască de păr cu scorţişoară

Un alt truc natural pentru decolorarea părului este să foloseşti o mască de păr cu scorţişoară. Pentru că aceasta poate irita scalpul este nevoie să o foloseşti cu un ulei,precum cel de măsline sau ulei de susan. Scorţişoara este un decolorant foarte bun,cu un miros inconfundabil,cu siguranţă îţi va face plăcere să foloseşti masca cu acest minunat condiment.

Trucuri pentru decolorarea părului – ceaiul de muşeţel,cel mai vechi decolorant de păr

Muşeţelul este cunoscut de secole pentru întrebuinţările sale terapeutice,dar şi pentru efectele pe care le are asupra sănătăţii şi culorii părului. Pentru o decolorare sigură,în timp,ai nevoie de ceai de muşeţel. Se face din flori de muşeţel,de preferinţă proaspăt culese. Acestea se fierb timp de douăzeci de minute,apoi se lasă la infuzat alte 20 de minute. Se folosesc 30 de grame de flori la 400 de ml de apă.

După spălarea părului cu şampon se clăteşte în etape succesive părul cu ceaiul de muşeţel. La final se mai poate clăti cu apă şi zeamă de lămâie sau oţet. Cine are posibilitatea de a se usca la soare este excelent,soarele ajută la decolorarea părului.

Trucuri pentru decolorarea părului – vitamina C

O altă reţetă pentru decolorarea naturală a părului este cu vitamina C. Se pot zdrobi pastile de vitamina C,care se amestecă cu zeamă de lămâie şi se foloseşte la spălarea normală cu şampon.

Trucuri pentru decolorarea părului-henna

Un ultim tratament natural pentru decolorarea părului este vopseaua cu henna,o plantă care ajută la hrănirea şi strălucirea părului. Alege cele mai deschise nuanţe şi foloseşte cât mai des această vopsea. Decolorarea se va face treptat,deci ai nevoie de răbdare şi încredere.Recente

POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg