Trucuri pentru mărirea buzelor natural, fără să ajungi la chirurg

trucuri pentru mărirea buzelor jpeg

Buzele mari sunt un simbol al senzualităţii şi feminităţii, aşa că cele mai multe femei îşi doresc buze generoase. Pentru cele dintre voi care nu vor să recurgă la metode chirurgicale, există trucuri pentru mărirea buzelor natural, pe care trebuie să le încercaţi cu încredere.

Buzele mari sunt un simbol al senzualităţii şi feminităţii,aşa că cele mai multe femei îşi doresc buze generoase. Pentru cele dintre voi care nu vor să recurgă la metode chirurgicale,există trucuri naturale pentru mărirea buzelor,pe care trebuie să le încercaţi cu încredere.

Natura are un echilibru,iar un chip frumos şi armonios înseamnă să fie cât mai echilibrat. Aşa că,nu toate chipurile trebuie să aibă buze mai mari decât ar trebui. De aceea,trucurile naturale pentru obţinerea unui efect de buze mărite sunt cele mai potrivite.

Trucuri pentru mărirea buzelor natural – balsam natural pentru uzul zilnic

Balsamul natural de mărire al buzelor este folosit inclusiv pentru păstrarea buzelor catifelate şi frumoase. O linguriţă de ulei de palmier,un pic de ghimbir măcinat şi 10 picături de ulei esenţial de trandafiri este tot ce ai nevoie pentru un efect de mărire eficient şi foarte sănătos. Se foloseşte zilnic,este foarte bun căci îmbunătăţeşte circulaţia sangvină la nivelul buzelor şi menţine culoarea rozalie frumoasă a buzelor.

Trucuri pentru mărirea buzelor natural – masajul,exerciţiile şi machiajul pentru mărire

Masajul şi exerciţiile pentru mărirea buzelor sunt alte metode naturale de a te face mai senzuală. Masajul se face prin masarea buzelor de la stânga la dreapta,apoi cu mişcări verticale. Exerciţiile sunt ca atunci când vrei să săruţi o persoană dragă,însă rămâi cu buzele încordate pentru sărut timp de 15 secunde. Se fac 20 de repetări consecutive.

Machiajul buzelor pentru mărire este un alt truc natural,foarte uşor de realizat. Rujul cremos şi strălucitor sau conturul foarte frumos dat sunt doar idei care îţi pot pune buzele în evidenţă. Pentru a avea buze mai cărnoase într-adevăr,foloseşte uleiuri piperate,care îţi măresc în mod natural buzele.

Trucuri pentru mărirea buzelor natural – uleiurile picante şi exfolierea buzelor,un alt truc natural eficient

Pe lista cu trucuri pentru mărirea buzelor trebuie trecută şi folosirea uleiurilor. Uleiul de scorţişoară dă rezultate imediate,însă nu se foloseşte des sau dacă te ustură buzele tare. Este normal să te înroşeşti,dar nu să te doară. Uleiul de cuişoare este la fel de bun pentru buze pline. Uleiul esenţial de mentă îmbunătăţeşte circulaţia sangvină şi măreşte uşor şi rapid buzele. Se foloseşte zilnic,alături de vaselină şi dă un efect excelent de proaspăt,în general.

Exfolierea buzelor şi folosirea măştilor pentru buze sunt alte metode naturale importante pentru obţinerea unui look senzual cu buze mărite. Piperul Cayenne este recunoscut pentru beneficiile sale,fiind un bun remediu pentru mărirea buzelor. Se aplică pe buze şi se lasă să acţioneze 5-6 minute. Exfolierea buzelor se face cam o dată pe săptămână şi reprezintă îndepărtarea celulelor moarte de pe buze cu ajutorul unui scrub delicat sau a unei periuţe de dinţi.Recente

Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg