Trucuri pentru uscarea rapidă a ojei

1 69648 original jpg jpeg

Nu e nimic mai enervant decât să aştepţi o jumătate de oră pentru a ţi se usca oja de pe unghii ca apoi să îţi dai seama că tot ţi-ai stricat manichiura căutând ceva prin geantă. Însă, din fericire, există câteva modalităţi prin care îţi poţi păstra manichiura intactă.

Usucă-le cu feonul

Deşi la salon există un aparat special care îţi usucă oja de pe unghii,acasă poţi folosi uscătorul de păr,care funcţionează la fel de bine ca şi cel de la salon. Secretul este să îl setezi pe aer rece,nu pe cald.

Foloseşte cuburi de gheaţă

După ce ai aplicat oja pe unghii,ţine degetele,pentru aproximativ un minut,într-un vas cu cuburi de gheaţă şi apă rece. Acest truc te va ajuta să îţi fixezi oja pe unghii în profunzime,nu doar la suprafaţă.

Utilizează un spray special

Există spray-uri pe care le poţi aplica pe unghii,după ce te-ai dat cu ojă. Rolul acestora este de a usca oja de pe unghii în doar câteva minute. Acest truc este ideal pentru zilele în care îţi faci unghiile chiar înainte să pleci de acasă.

Aplică oja în mai multe straturi

Decât să aplici oja într-un singur strat,dar gros,mai bine aplic-o în 2-3 straturi mai subţiri (aşteptând 2-3 minute între aplicări). Astfel,oja se va usca mult mai repede şi va rezista mai mult timp.Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg