Uleiul de jojoba, secretul pielii catifelate

1 58409 original jpg jpeg

Este unul dintre cele mai utilizate ingrediente din industria produselor cosmetice. Proprietăţile sale hidratante şi reparatorii l-au transformat într-unul dintre cele cunoscute produse naturale de înfrumuseţare.

Face minuni pentru tenul acneic

Întrucât are o consistenţă mai uleioasă,utilizarea uleiul de jojoba nu este recomandată în timpul zilei. În schimb,2 picături de ulei adăugate în crema de faţă fac minuni pentru tenul tău în decursul nopţii. În plus,are efecte reparatorii şi asupra tenului acneic. O mască săptămânală cu acest ulei poate fi soluţia ideală pentru problemele tale!

Nu neglija nici restul corpului! Gelul de duş are tendinţa să usuce pielea,iar pentru a preveni acest proces tot uleiul de jojoba îţi vine în ajutor. Aplică pe pielea umedă câteva picături şi întinde-le bine. Pielea va fi mai mătăsoasă în doar câteva zile.

O alternativa naturală a demachiantului

În cazul în care vrei să renunţi la produsele chimice de îndepărtare a machiajului,poţi încerca uleiul de jojoba.  Amestecă într-un recipient cantităţi egale de ulei şi apă şi agită bine. Aplică soluţia pe un tampon de bumbac şi urmează ritualul obişnuit de demachiere. Machiajul se va şterge cu uşurinţă,lăsând pielea hidratată.

Ajută părul deteriorat

Te confrunţi cu problema vârfurilor despicate? Aplică câteva picături de ulei pe vârfuri ori de câte ori foloseşti produse care deteriorează părul,precum placa sau uscătorul de păr. Firul va fi protejat,iar procesul de despicare încetinit. Este extrem de util vara când obişnuieşti să înoţi. Are rolul de a închide porii,protejându-l împotriva acţiunii nocive a sării din apa de mare sau a produselor chimice din apa piscinei.

Menţine buzele tinere

Nu doar pielea îmbătrâneşte,ci şi buzele. O picătură de ulei,aplicată pe buze lasă buzele catifelate şi moi. 



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg