Uleiul de jojoba, secretul pielii catifelate

1 58409 original jpg jpeg

Este unul dintre cele mai utilizate ingrediente din industria produselor cosmetice. Proprietăţile sale hidratante şi reparatorii l-au transformat într-unul dintre cele cunoscute produse naturale de înfrumuseţare.

Face minuni pentru tenul acneic

Întrucât are o consistenţă mai uleioasă,utilizarea uleiul de jojoba nu este recomandată în timpul zilei. În schimb,2 picături de ulei adăugate în crema de faţă fac minuni pentru tenul tău în decursul nopţii. În plus,are efecte reparatorii şi asupra tenului acneic. O mască săptămânală cu acest ulei poate fi soluţia ideală pentru problemele tale!

Nu neglija nici restul corpului! Gelul de duş are tendinţa să usuce pielea,iar pentru a preveni acest proces tot uleiul de jojoba îţi vine în ajutor. Aplică pe pielea umedă câteva picături şi întinde-le bine. Pielea va fi mai mătăsoasă în doar câteva zile.

O alternativa naturală a demachiantului

În cazul în care vrei să renunţi la produsele chimice de îndepărtare a machiajului,poţi încerca uleiul de jojoba.  Amestecă într-un recipient cantităţi egale de ulei şi apă şi agită bine. Aplică soluţia pe un tampon de bumbac şi urmează ritualul obişnuit de demachiere. Machiajul se va şterge cu uşurinţă,lăsând pielea hidratată.

Ajută părul deteriorat

Te confrunţi cu problema vârfurilor despicate? Aplică câteva picături de ulei pe vârfuri ori de câte ori foloseşti produse care deteriorează părul,precum placa sau uscătorul de păr. Firul va fi protejat,iar procesul de despicare încetinit. Este extrem de util vara când obişnuieşti să înoţi. Are rolul de a închide porii,protejându-l împotriva acţiunii nocive a sării din apa de mare sau a produselor chimice din apa piscinei.

Menţine buzele tinere

Nu doar pielea îmbătrâneşte,ci şi buzele. O picătură de ulei,aplicată pe buze lasă buzele catifelate şi moi. Recente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg