Uleiul esenţial de lemn de santal si beneficiile lui asupra pielii

1 64828 original jpg jpeg

Uleiul esenţial de lemn de santal are o aromă bogată. Folosit în ceremoniile tradiţionale şi ritualuri are efecte puternice de relaxare. În plus, este cunoscut pentru proprietăţile de hidratare asupra pielii.

Iată beneficiile lui asupra pielii:

Uleiul de lemn de santal este folosit ca ingredient în multe produse de îngrijire a pielii şi pentru a calma pielea iritată. În plus,aplicarea directă a uleiului de lemn de santal pe piele creează o senzaţie de răcorire,făcându-l eficient pentru tratarea afecţiunii pielii cum sunt acneea,arsurile solare,erupţiile cutanate şi eczemele.Acesta poate fi combinat cu şofron pentru a crea o pastă care,atunci când este aplicată pe piele,extrage toxinele. Totuşi,nu aplica uleiul direct pe pielea sensibilă,deoarece poate provoca iritaţii. Fiind puternic,trebuie diluat cu un ulei uşor,cum este uleiul de măsline sau uleiul pentru copii.

Previne îmbătrânirea pielii

Cu înaintarea în vârstă,pielea noastra începe să-şi piardă din elasticitate şi strălucire. Aplicarea regulată de ulei esenţial de lemn de santal reduce liniile şi cicatricile de pe piele,reducând şansele de a se dezvolta din nou. Utilizează-l de când observi primele semne de îmbătrânire a pielii şi vei vedea rezultatele. În plus,este un astringent eficient care tonifică pielea şi o întinereşte.

Curaţă pielea

Uleiul de lemn de santal a fost mult timp cunoscut pentru proprietăţile sale de curăţare asupra pielii. Aşadar,el regenerează şi calmează pielea într-o mare măsură. Persoanele care au pielea uscată o pot face să fie catifelată şi strălucitoare cu ajutorul acestui ulei esenţial.Recente

Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg