ULTRA protecţie pentru un organism fortificat (P)

1 65666 original jpg jpeg

Sezonul rece este, de obicei, o provocare pentru sistemul imunitar. În faţa schimbărilor meteo, dar şi a abundenţei de virusuri şi viroze, ne putem simţi obosiţi, slăbiţi, fără vlagă, semn că organismului îi lipsesc anumite substanţe care îl apărau în faţa acestor factori.

Din grija fata de fiecare dintre noi,Vavian Pharma  lansează gama Ultra,cu 4 produse premium,menite să susţină sistemul imunitar şi sănătatea noastra, prin aportul de vitamine esenţiale organismului.

Ultra Vitamina B Complex-include toate cele 8 vitamine B esenţialeîn procesele fiziologice din organism:tiamina (B1),riboflavina (B2),niacina (B3),piridoxina (B6),acidul folic (B9),ciancobalamina (B12),acidul pantotenic (B5) şi biotina (B7). Complexul contribuie la menţinerea sănătăţii sistemului imunitar,sistemului circulator şi al inimii,sistemului nervos,dar şi la eliberarea de energie.

Ultra Vitamina C-vitamina C cu eliberare prelungită şi bioflavonoide din citriceadăugate pentru absorbţie şi eficienţă maximă. Este indicată în specialpentru stimularea sistemului imunitar,de la primele semne de raceală sau gripă,dar şi persoanelor care fac sport,persoanelor peste 50ani,celor care au un stil de viaţă dezordonat,fumătorilor activi sau pasivi,vegetarieni şi vegani.

Ultra Vitamina Dîn doza optimă pentru sănătate 1000UI per tb-deficitul de vitamina D afectează aproximatix 30% din populaţia României. Produsul este recomandat persoanelor vârstnice (modificările din structura pielii  aparute in urma îmbătrânirii determină scăderea sintezei de vitamina D),persoanelor cu ten mai închis,dar şi celor cu simptomele:rezistenţă scăzută la infecţii,dureri osoase,afecţiuni tiroidiene,obezitate,diabet zaharat tip 2 refractare la tratament şi dietă.

Ultra Magneziu-esenţial în buna funcţionare a peste 300 enzime din organism-este indicat în special pentru:persoane cu stil de viaţă dezordonat,care se simt obosite sau cu un dezechilibru emoţional,persoane peste 50 ani,cu hipertensiune arterială,afecţiuni cardiace,diabet zaharat,osteoporoză,boli psihice,afecţiuni neuromusculare.

Preţuri recomandate:

Ultra Vitamina B Complex- 18 lei

Ultra Vitamina C –29 lei

Ultra Vitamina D –28 lei

Ultra Magneziu –24 lei

Gama Ultrase găseşte în farmacii.

7850692efaa7f9bd3e4208843786c118 jpg jpeg


Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg