ULTRA protecţie pentru un organism fortificat (P)

1 65666 original jpg jpeg

Sezonul rece este, de obicei, o provocare pentru sistemul imunitar. În faţa schimbărilor meteo, dar şi a abundenţei de virusuri şi viroze, ne putem simţi obosiţi, slăbiţi, fără vlagă, semn că organismului îi lipsesc anumite substanţe care îl apărau în faţa acestor factori.

Din grija fata de fiecare dintre noi,Vavian Pharma  lansează gama Ultra,cu 4 produse premium,menite să susţină sistemul imunitar şi sănătatea noastra, prin aportul de vitamine esenţiale organismului.

Ultra Vitamina B Complex-include toate cele 8 vitamine B esenţialeîn procesele fiziologice din organism:tiamina (B1),riboflavina (B2),niacina (B3),piridoxina (B6),acidul folic (B9),ciancobalamina (B12),acidul pantotenic (B5) şi biotina (B7). Complexul contribuie la menţinerea sănătăţii sistemului imunitar,sistemului circulator şi al inimii,sistemului nervos,dar şi la eliberarea de energie.

Ultra Vitamina C-vitamina C cu eliberare prelungită şi bioflavonoide din citriceadăugate pentru absorbţie şi eficienţă maximă. Este indicată în specialpentru stimularea sistemului imunitar,de la primele semne de raceală sau gripă,dar şi persoanelor care fac sport,persoanelor peste 50ani,celor care au un stil de viaţă dezordonat,fumătorilor activi sau pasivi,vegetarieni şi vegani.

Ultra Vitamina Dîn doza optimă pentru sănătate 1000UI per tb-deficitul de vitamina D afectează aproximatix 30% din populaţia României. Produsul este recomandat persoanelor vârstnice (modificările din structura pielii  aparute in urma îmbătrânirii determină scăderea sintezei de vitamina D),persoanelor cu ten mai închis,dar şi celor cu simptomele:rezistenţă scăzută la infecţii,dureri osoase,afecţiuni tiroidiene,obezitate,diabet zaharat tip 2 refractare la tratament şi dietă.

Ultra Magneziu-esenţial în buna funcţionare a peste 300 enzime din organism-este indicat în special pentru:persoane cu stil de viaţă dezordonat,care se simt obosite sau cu un dezechilibru emoţional,persoane peste 50 ani,cu hipertensiune arterială,afecţiuni cardiace,diabet zaharat,osteoporoză,boli psihice,afecţiuni neuromusculare.

Preţuri recomandate:

Ultra Vitamina B Complex- 18 lei

Ultra Vitamina C –29 lei

Ultra Vitamina D –28 lei

Ultra Magneziu –24 lei

Gama Ultrase găseşte în farmacii.

7850692efaa7f9bd3e4208843786c118 jpg jpeg


Recente

Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg