ULTRA protecţie pentru un organism fortificat (P)

1 65666 original jpg jpeg

Sezonul rece este, de obicei, o provocare pentru sistemul imunitar. În faţa schimbărilor meteo, dar şi a abundenţei de virusuri şi viroze, ne putem simţi obosiţi, slăbiţi, fără vlagă, semn că organismului îi lipsesc anumite substanţe care îl apărau în faţa acestor factori.

Din grija fata de fiecare dintre noi,Vavian Pharma  lansează gama Ultra,cu 4 produse premium,menite să susţină sistemul imunitar şi sănătatea noastra, prin aportul de vitamine esenţiale organismului.

Ultra Vitamina B Complex-include toate cele 8 vitamine B esenţialeîn procesele fiziologice din organism:tiamina (B1),riboflavina (B2),niacina (B3),piridoxina (B6),acidul folic (B9),ciancobalamina (B12),acidul pantotenic (B5) şi biotina (B7). Complexul contribuie la menţinerea sănătăţii sistemului imunitar,sistemului circulator şi al inimii,sistemului nervos,dar şi la eliberarea de energie.

Ultra Vitamina C-vitamina C cu eliberare prelungită şi bioflavonoide din citriceadăugate pentru absorbţie şi eficienţă maximă. Este indicată în specialpentru stimularea sistemului imunitar,de la primele semne de raceală sau gripă,dar şi persoanelor care fac sport,persoanelor peste 50ani,celor care au un stil de viaţă dezordonat,fumătorilor activi sau pasivi,vegetarieni şi vegani.

Ultra Vitamina Dîn doza optimă pentru sănătate 1000UI per tb-deficitul de vitamina D afectează aproximatix 30% din populaţia României. Produsul este recomandat persoanelor vârstnice (modificările din structura pielii  aparute in urma îmbătrânirii determină scăderea sintezei de vitamina D),persoanelor cu ten mai închis,dar şi celor cu simptomele:rezistenţă scăzută la infecţii,dureri osoase,afecţiuni tiroidiene,obezitate,diabet zaharat tip 2 refractare la tratament şi dietă.

Ultra Magneziu-esenţial în buna funcţionare a peste 300 enzime din organism-este indicat în special pentru:persoane cu stil de viaţă dezordonat,care se simt obosite sau cu un dezechilibru emoţional,persoane peste 50 ani,cu hipertensiune arterială,afecţiuni cardiace,diabet zaharat,osteoporoză,boli psihice,afecţiuni neuromusculare.

Preţuri recomandate:

Ultra Vitamina B Complex- 18 lei

Ultra Vitamina C –29 lei

Ultra Vitamina D –28 lei

Ultra Magneziu –24 lei

Gama Ultrase găseşte în farmacii.

7850692efaa7f9bd3e4208843786c118 jpg jpeg


Recente

Caline Dion  foto   Instagram jpg
MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg