Un ten perfect, în doar trei paşi!

1 69604 original jpg jpeg

Nu e imposibil să ai un ten precum cel al fetelor din reclame. Află cum trebuie să-ţi începi machiajul în fiecare zi, pentru a crea efectul unui ten fără nici cel mai mic defect!

Toţi make-up artiştii îţi vor spune că tenul e baza unui machiaj reuşit. Dar cum să obţii aspectul perfect pentru tenul tău,atunci când te machiezi singură? Respectând câţiva paşi simpli. Iată!

Ascunde!

Începe prin a ascunde imperfecţiunile. Cearcănele,petele,semnele roşii le vei masca,folosind fie un anticearcăn,fie un creion corector. Alege produse într-o nuanţă neutră,de preferat aceeaşi cu a pielii tale. Apoi,aplică un strat de fond de ten,pe toată faţa,acordând o atenţie specială zonei nasului şi ochilor. Încheie etapa cu un strat subţire de pudră,în acelaşi ton. Dacă foloseşti un fond de ten compact,poţi uita de pudră!

Împrospătează!

Odată imperfecţiunile mascate,poţi trece la adăugarea culorii,cu ajutorul unui blush sau al unor perle bronzante. Blush-ul se aplică la final,pentru că el echilibrează intensitatea culorilor folosite în realizarea întregului machiaj. Aşadar,dacă vrei un make-up complex,conturează-ţi ochii şi colorează-ţi pleoapele,rimelează-ţi genele,înainte de a trece la blush! E mai uşor,o dată make-up-ul complet,să foloseşti doza corectă de blush,astfel încât să  eviţi efectul de mască,ce apare atunci când abuzezi de acest produs de beauty.

Accentuează!

Nu uita nici de conturul sprâncenelor,un truc extrem de important! Când sprâncenele sunt bine definite,întregul chip are de câştigat! Foloseşte pentru ele un fard sau un creion special,într-o nuanţă un pic mai închisă decât a părului.Recente

Mandy Moore, Nick Jonas jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg