Unghii cu gel pas cu pas. Toate etapele explicate pe rând

unghii cu gel pas cu pas jpeg

Chiar dacă abia aşteptăm efectul final, nu putem să evităm paşii necesari a fi parcurşi pentru a ajunge la acesta. Este nevoie să cunoaştem cum putem realiza unghii cu gel pas cu pas, chiar şi acasă.

În cele ce urmează vom vedea care sunt paşii de urmat pentru realizarea unei manichiuri cu gel şi de ce avem neapărată nevoie în trusa noastră specială.

Unghii cu gel pas cu pas - Dezinfectare şi pregătire

Totul începe cu dezinfectarea unghiilor şi a mâinilor cu o soluţie specială,dezinfectantă. Evitaţi spirtul,de orice fel. Acordaţi atenţie cuticulelor în primul rând. Este nevoie să folosiţi beţişoare de portocal,pentru ca mai apoi,dacă este nevoie,să utilizaţi şi pila electrică. În cazul în care,nu aveţi la îndemână beţişoarele,alegeţi un instrument dintr-un material inoxidabil şi sterilizaţi-l în prealabil.

Dacă este pentru prima datăcând mergeţi la un salon specializat,veţi observa că tehniciana va începe să văpilească uşor unghia cu un buffer sau o pilă mai slabă. Văva da forma dorită pentru ca mai apoi să văîndepărteze praful depus,cu o perie specială.

Unghii cu gel pas cu pas - ce este primerul

După toate aceste procedee,când suprafaţa unghiei este mai mult decât curată,se aplică primer-ul,într-un singur strat,subţire şi se usucă fără ajutorul lămpii UV. Primer-ul este folosit pentru dezinfectare dar şi pentru o aderenţă mai bună a gelului.

Unghii cu gel pas cu pas - Aplicarea gelului

Unghii cu gel pas cu pas - aplicarea bonderului

După primer se poate aplica un gel de bază sau un bonder,care nu face altceva decât să vina în ajutorul gelului,care se usucă pentru 1-2 minute în lampă. Mai apoi,pentru orice manichiura aţi opta,este necesar aplicarea unui gel trifazic,uniform,pe suprafaţa unghiei. Acesta trebuie dat în strat mai subţire pe margine şi pe mijloc mult mai gros. Evitaţi aplicarea pe toate cele 5 unghii deodată.

Unghii cu gel pas cu pas - Ce este frenchul

Daca alegeti un french,trebuie să începeţi prin aplicarea gelului french pink dar trebuie evitată zona smile-ului unde va veni albul,în completare. După fiecare aplicare,se va ţine la uscat unghia pentru 30-40 secunde. French-ul se face cu ajutorul unei pensule speciale iar excesul se îndepărtează imediat. 

După aplicarea acestor două,totul se uniformizează cu gelul Clear 3 în 1 într-un strat mai gros,pentru nivelare,se usucă,iar mai apoi se trece la pilit. Aici veţi avea puţin de muncă deoarece unghia trebuie să pară naturală,iar straturile aplicate nu trebuie să aibă un “nivel” prea ridicat. Se pileşte unghia şi dacă doriţi o pictură sau un sticker,acum este momentul în care îl veţi aplică. 

Unghii cu gel etape - Sigilare

Se sigilează toată lucrarea cu ajutorul unui top coat de calitate şi se pun unghiile,la fel,pe rând,în lampa UV,pentru 3 minute. După ce s-au uscat,unghiile sunt hidratate iar cuticulele pot fi date cu un ulei hrănitor.Recente

Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg