Unghii cu gel pas cu pas. Toate etapele explicate pe rând

unghii cu gel pas cu pas jpeg

Chiar dacă abia aşteptăm efectul final, nu putem să evităm paşii necesari a fi parcurşi pentru a ajunge la acesta. Este nevoie să cunoaştem cum putem realiza unghii cu gel pas cu pas, chiar şi acasă.

În cele ce urmează vom vedea care sunt paşii de urmat pentru realizarea unei manichiuri cu gel şi de ce avem neapărată nevoie în trusa noastră specială.

Unghii cu gel pas cu pas - Dezinfectare şi pregătire

Totul începe cu dezinfectarea unghiilor şi a mâinilor cu o soluţie specială,dezinfectantă. Evitaţi spirtul,de orice fel. Acordaţi atenţie cuticulelor în primul rând. Este nevoie să folosiţi beţişoare de portocal,pentru ca mai apoi,dacă este nevoie,să utilizaţi şi pila electrică. În cazul în care,nu aveţi la îndemână beţişoarele,alegeţi un instrument dintr-un material inoxidabil şi sterilizaţi-l în prealabil.

Dacă este pentru prima datăcând mergeţi la un salon specializat,veţi observa că tehniciana va începe să văpilească uşor unghia cu un buffer sau o pilă mai slabă. Văva da forma dorită pentru ca mai apoi să văîndepărteze praful depus,cu o perie specială.

Unghii cu gel pas cu pas - ce este primerul

După toate aceste procedee,când suprafaţa unghiei este mai mult decât curată,se aplică primer-ul,într-un singur strat,subţire şi se usucă fără ajutorul lămpii UV. Primer-ul este folosit pentru dezinfectare dar şi pentru o aderenţă mai bună a gelului.

Unghii cu gel pas cu pas - Aplicarea gelului

Unghii cu gel pas cu pas - aplicarea bonderului

După primer se poate aplica un gel de bază sau un bonder,care nu face altceva decât să vina în ajutorul gelului,care se usucă pentru 1-2 minute în lampă. Mai apoi,pentru orice manichiura aţi opta,este necesar aplicarea unui gel trifazic,uniform,pe suprafaţa unghiei. Acesta trebuie dat în strat mai subţire pe margine şi pe mijloc mult mai gros. Evitaţi aplicarea pe toate cele 5 unghii deodată.

Unghii cu gel pas cu pas - Ce este frenchul

Daca alegeti un french,trebuie să începeţi prin aplicarea gelului french pink dar trebuie evitată zona smile-ului unde va veni albul,în completare. După fiecare aplicare,se va ţine la uscat unghia pentru 30-40 secunde. French-ul se face cu ajutorul unei pensule speciale iar excesul se îndepărtează imediat. 

După aplicarea acestor două,totul se uniformizează cu gelul Clear 3 în 1 într-un strat mai gros,pentru nivelare,se usucă,iar mai apoi se trece la pilit. Aici veţi avea puţin de muncă deoarece unghia trebuie să pară naturală,iar straturile aplicate nu trebuie să aibă un “nivel” prea ridicat. Se pileşte unghia şi dacă doriţi o pictură sau un sticker,acum este momentul în care îl veţi aplică. 

Unghii cu gel etape - Sigilare

Se sigilează toată lucrarea cu ajutorul unui top coat de calitate şi se pun unghiile,la fel,pe rând,în lampa UV,pentru 3 minute. După ce s-au uscat,unghiile sunt hidratate iar cuticulele pot fi date cu un ulei hrănitor.



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg