Va putea fi jucat următorul James Bond de o femeie? Ce răspunde producătorul

După anunțul că Daniel Craig nu va mai interpreta rolul lui James Bond, mai multe nume cunoscute se află pe lista actorilor favoriți să îl joace pe următorul „Agent 007‟. Va putea o femeie să obțină acest rol? Iată ce răspunde unul dintre producătorii peliculei! 

image

Rolul lui James Bond a fost jucat de mai mulți actori, printre care: Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan și Daniel Craig. Cel mai longeviv „mandat‟ a fost al lui Daniel Craig, actorul care l-a jucat timp de 15 ani pe faimosul agent.

Craig s-a retras anul trecut, după cinci filme jucate, ultimul fiind „No Time to Die‟, peliculă care a încasat aproximativ 774 milioane de dolari în întreaga lume. 

Citește și: FOTO Cum arată acum fetele lui Bond, femeile frumoase și puternice care i-au fost alături agentului 007

După lansarea celui mai recent film, încă nu se știe cine îl va juca pe noul James Bond. Până acum, pe lista actorilor favoriți se află: Tom Hardy, Idris Elba, Richard Madden și Tom Hopper. Unul dintre producătorii filmului, Barbara Broccoli, a vorbit pentru „Variety‟ despre viitoarea peliculă și a spus dacă următorul James Bond va putea fi jucat de o femeie. 

Va putea fi jucat James Bond de o femeie? 

Potrivit producătorului, următorul James Bond trebuie să fie dispus să se implice cel puțin un deceniu din viață în acest rol, așa că trebuie să fie un actor extrem de serios și dedicat:

„Alegerea lui James Bond este, de fapt, un angajament de 10, 12 ani… Nu toată lumea vrea să facă asta. A fost destul de greu să-l convingem pe Daniel Craig să o facă. Este un angajament mare. Nu o să aibă doar câteva luni de filmări‟, a spus Barbara Broccoli. 

Vezi și: Partenerele lui James Bond, catalogate drept „glume sexiste”. De ce nu-și mai doresc încă un rol în filmul agentului 007

Barbara Broccoli a precizat că James Bond este un rol masculin, așa că a exclus actrițele din calcul.

„Cred că va fi un bărbat. Nu cred că o femeie ar trebui să-l joace pe James Bond. Este foarte important pentru mine să facem filme pentru femei. Ar trebui ca James Bond să fie britanic sau orice etnie sau rasă‟, a precizat producătoarea.

Sursă foto: Pinterest 



Recente

Elizabeth Hurley  jpg
obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Eva Mendes, Ryan Gosling  jpg
cuplu  foto   Shutterstock jpg
Singurul om inmormantat pe Luna  Sursa foto shutterstock 1454730908 jpg
Emmanuel Macron, Brigitte Macron  foto Shutterstock jpg
Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg
Robert Downey Jr, Susan Downey  jpeg
Camilla Parker jpeg
Click! Pentru Femei jpeg
Olivia Munn, Christie Brinkley  foto   Shutterstock jpg
Chuck Norris  foto   Shutterstock, Imdb jpg
Familia Regala, obiceiuri alimentare jpg
Sharon Stone și Billy Baldwin  foto   Shutterstock, Sliver (1993) jpg
haine jpg
Angelina Jolie jpg
Lily Allen  foto   Shutterstock jpg
probleme in cuplu jpg
menstruatie  jpg