Vara se numără miresele

1 52108 original jpg jpeg

Vedetele ştiu că nunţile organizate în sezonul cald vor rămâne în albumul de amintiri ca un adevărat vis al unei nopţi de vară. Iată-le pe miresele celebre de la noi care au ales să-şi unească destinele cu jumătăţile lor avându-l pe mult măritul soare pe post de invitat de onoare.

Dana Rogoz

„Abramburica” a devenit doamna Radu Dragomir într-un decor de poveste:la Palatul Mogoşoaia,sâmbătă,14 iulie. Mireasa a purtat o rochie creaţie Parlor by Veronica Zaharia,diafană şi feminină,şi s-a implicat personal în pregătirea petrecerii organizate:un cort alb,amenajat pe o pajişte imensă,însufleţit de colivii şi becuri colorate,felinare şi ghirlande,precum şi de rânduri întregi de ghivece cu flori de câmp,pe care invitaţii le-au primit în dar din partea mirilor,ca amintire.

Lora

simeon stalpnicul png

Artista a ales să-i devină soţie comediantului Dan Badea chiar de ziua ei,luni,23 iulie,pentru ca vedeta să-şi împlinească un vis mai vechi:acela de a deveni mireasă la 30 de ani. Cununia civilă,la care Lora a purtat o rochie scurtă,adusă din America,a fost urmată de o petrecere într-un club din Bucureşti,în compania foştilor săi colegi de la show-ul „Te cunosc de undeva”,de pe Antena 1:Julia Jianu,Maria Buză,Delia Matache,Iulian Vasile,dar şi Anca Serea şi Adi Sînă sau Nadine. Lora şi Dan se vor cununa religios pe 7 octombrie,ziua când au devenit iubiţi.

Elena Gheorghe

simeon stalpnicul png

Cântăreaţa şi soţul ei,Cornel Ene,s-au cununat şi religios,la un an distanţă de cununia civilă. Cu o zi înainte de eveniment,solista şi partenerul său de viaţă şi-au botezat micuţul,pe Nicholas Răzvan,naşi fiindu-le Mirela şi Nicu Gheară. Petrecerea a continuat duminică,8 iulie,la un complex de lux din zona Otopeni,unde cei 400 de invitaţi i-au sărbătorit pe miri înconjuraţi de 1.700 de trandafiri,500 de crini imperiali şi desfătându-se cu preparate delicioase şi narghilele.

Giulia Anghelescu

simeon stalpnicul png

După o relaţie de 5 ani,cântăreaţa şi jumătatea ei,Vlad Huidu,au ajuns în faţa altarului,duminică,8 iulie. Cei doi au ales să facă nunta şi botezul micuţei lor,Antonia Sabina,în aceeaşi zi,naşi fiindu-le nişte prieteni de familie. Giulia a fost o apariţie deosebită în rochia cu trenă lungă de 3 metri şi a refuzat să cânte la petrecerea cu 200 de invitaţi,lăsându-le microfonul Clejanilor şi trupelor Jukebox şi RedBlonde.

Mădălina Drăghici

simeon stalpnicul png

După un an şi jumătate de relaţie,vedeta Acasă TV,24 de ani,s-a căsătorit cu avocatul Ovidiu Pop (35 de ani),sâmbătă,21 iulie. Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Sf. Elefterie din Bucureşti,iar petrecerea la un local din Otopeni,în prezenţa a 120 de invitaţi,fiind asezonată cu un meniu pe măsură:berbecuţ la proţap,sărmăluţe,somon,tort cu fructe. Naşi proaspeţilor însurăţei le-au fost Cabral şi Andreea Ibacka. Dacă mireasa a optat pentru o rochie în stil grecesc,mirele a purtat un pantalon simplu,accesorizat cu un smoching negru.Recente

Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg