Vedete care au adoptat copii

1 58253 original jpg jpeg

Iubirea pentru un copil nu are limite. Ea nu se măsoară în bani, timp şi nici nu poate fi descrisă în cuvinte. Acest lucru l-au aflat mai multe vedete din România care, din diverse motive, au ales să adopte un copil, iar acum se declară cei mai fericiţi părinţi din lume.

David,băiatul cântăreţei Luminiţa Anghel,este acum adolescent. Mama sa l-a întâlnit cu mai mulţi ani în urmă,în cadrul unei emisiuni. Avea doi ani,iar artista a hotărât pe loc că trebuie să fie copilul de care să aibă grijă toată viaţa. Anul trecut,vedeta a declanşat procedura de adopţie pentru al doilea copil,Măriuca,o fetiţă de câţiva anişori,blondină şi cârlionţată,pe care a întâlnit-o într-un centru de plasament.

b08c5c335cb664df336c4654cd98a21f jpg jpeg

Elena Cârsteaa adoptat o fetia în anul 1998. S-a hotarât sa faca acest pas dupa mai multe încercari nereuite de a ramâne însarcinata. Când a înfiat-o pe Sanda,aceasta suferea de rahitism,iar vedeta a îngrijit-o multavreme,pentru ca fiica sa sa fie un copil normal. Un an mai târziu,în 1999,Elena Cârstea a mai înfiat o fetia,pe Adriana. Cele trei,împreuna cu soul vedetei,traiesc în prezent în America.

Teo Trandafira adoptat în urmă cu 9 ani o fetiţă care avea atunci doar 3 luni de zile. Maia este acum centrul universului ei,iar legătura dintre cele două este una foarte puternică,de prietenie. Maia a aflat că este adoptată chiar de la mama ei,pe când avea 3 ani.

89e0ddbf662d0e338e0bc0d6ee045357 jpg jpeg