Vedete care au spus «DA» în 2012

1 53104 original jpg jpeg

Şi cum totul începe de obicei pe platourile de filmare, era de aşteptat ca şi 2012 să spargă rândurile burlacilor şi burlăciţelor. Iată cine cu cine s-a luat; la anul, te anunţăm cine a regretat decizia luată!

După mai multe despărţiri şi împăcări,Justin Timberlake şi Jessica Biel au spus „DA” în luna octombrie a lui 2012,în cadrul unei ceremonii din Italia. Marele eveniment a avut loc în faţa a aproximativ 150 de prieteni apropiaţi şi rude. Jessica a făcut publică fericirea dată de noul statut de femeie măritată:„Este foarte greu să-ţi găseşti jumătatea. De îndată ce ai găsit-o însă,nu mai da înapoi. Acest fel de angajament este foarte special”,a adăugat Jessica.

simeon stalpnicul png

După cinci ani de convieţuire,Matthew McConaughey şi Camila Alves au decis să se căsătorească în vara lui 2012,în Texas. Deşi se zvonea că ar intenţiona să se căsătoreacă în Brazilia,ţara de origine a Camilei,cuplul a optat până la urmă pentru SUA.  McConaughey şi Alves au împreună şi doi copii,un băiat pe nume Levi Alves McConaughey,şi o fetiţă,Vida Alves McConaughey.

simeon stalpnicul png

Deşi nu au stat mai mult de un an împreună,Blake Lively şi Ryan Reynolds au decis să se căsătorească,în septembrie,în statul Carolina de Sud. Cei doi s-au cunoscut,dar şi amorezat unul de altul,pe platourile de filmare ale filmului „Green Lantern“. Ryan Reynolds e cunoscut şi pentru fostul său mariaj cu actriţa Scarlett Johansson,care a durat doar doi ani. Pentru Blake,în schimb,aceasta este prima căsătorie. Actriţa i-a fost companioană atât lui Leonardo DiCaprio,dar şi actorului Penn Badgley,colegul său din serialul „Gossip Girl“.

simeon stalpnicul png

Drew Barrymore a decis în sfârşit să se aşeze la casa ei,alături de Will Kopelman. Cei doi s-au căsătorit după rit evreiesc în iunie,la ferma pe care actriţa o deţine în Montecito,California. După eveniment,au sărbătorit şi venirea pe lume a primului copil,o fetiţă pe nume Olive Barrymore Kopelman. Drew Barrymore se află la cea de-a treia sa căsnicie,după ce în trecut parteneri i-au mai fost şi actorul de comedie Tom Green,dar şi proprietarul unui bar,Jeremy Thomas.

simeon stalpnicul png

Natalie Portman şi iubitul său,balerinul şi coregraful francez Benjamin Millepied,au decis să se căsătorească în California. Ceremonia,organizată întru totul după tradiţia evreiască,a avut loc într-o reşedinţă privată din regiunea Big Sur. Invitaţi să ia parte au fost doar prietenii apropiaţi şi familiile cuplului. Natalie şi Benjamin s-au cunoscut în toamna anului 2009,în timpul filmărilor pentru Lebăda neagră,film pentru care Natalie a fost recompensată atât cu un Premiu Oscar,dar şi cu un Glob de Aur pentru Cea mai bună actriţă în rol principal.

simeon stalpnicul png

Tot în California s-a căsătorit şi frumoasa Anne Hathaway cu Adam Schulman. La ceremonie au participat 100 de invitaţi,iar Anne a purtat o rochie creată de designerul Valentino,special pentru ea. Actriţa şi iubitul ei sunt împreună din anul 2008 şi s-au logodit în noiembrie 2011.Recente

Hedy Lamar foto  Crossroads (1942) jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Rihanna foto  Instagram jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg