Vedete care vor să-şi pună pirostriile!

1 54471 original jpg jpeg

Ne-au cam ţinut pe jar până acum, ba că nu se grăbesc, ba că mai e puţin până la marele eveniment. Aleşii Hollywoodului par că sunt tot mai aproape de altar, dar ştii şi tu cum e în showbiz: când se iau, când se despart, când îşi jură iubire din nou…

Brad Pitt şi Angelina Jolie au planuri mari,dar fără grabă

Deşi nu au stabilit încă o dată,actorii au declarat,după îndelungi speculaţii,că vor lua calea altarului. Unde mai pui că Brad a fost cel care a desenat şi a coprodus schiţa inelului de logodnă,pe care i l-a oferit (drept garanţie a sentimentelor sale) excentricei Angelina. Copiii lor sunt foarte entuziasmaţi de nunta lui mami şi tati,aşa că sperăm să ne clătim ochii cu o ceremonie demnă de succesul şi de resursele generoase ale cuplului,foarte curând.

Jennifer Lopez şi Casper Smart:dragostea e fără vârstă

simeon stalpnicul png

Orice bărbat care-i trece pragul artistei trebuie să-i facă şi-un copil,şi evident,să oficializeze relaţia printr-o căsătorie! Prietenii voluptuoasei cântăreţe spun că ea şi-ar mai dori un urmaş,deşi,dacă ne uităm mai atent la vârsta lui Casper,care e cu 18 ani mai mic decât iubita lui,nou-venitul în familie s-ar cam potrivi în rolul de „copil adoptat“. Dincolo de orice glumă răutăcioasă,după doar un an de convieţuire,cei doi au planuri serioase şi căsătoria este cam singurul subiect despre care Jennifer mai vorbeşte în ultima vreme.

Mila Kunis şi Ashton Kutcher,dornici să-şi lege destinele

simeon stalpnicul png

Deşi divorţul lui Ashton de Demi Moore este încă nefinalizat,o sursă a declarat că atât el,cât şi Mila de-abia aşteaptă să se căsătorească cât mai curând posibil,pentru că vor să-şi contruiască o familie împreună. Mai ales că,vezi Doamne,cei doi sunt de modă veche şi nu se poate să-şi arate altfel iubirea! L-am întreba noi pe Ashton unde îi erau aceste credinţe pe vremea lui Demi,dar e cam târziu! Sau ce,s-a trezit peste noapte bărbat de casă?

Jennifer Aniston şi Justin Theroux par hotărâţi să-şi spună „Da!“

simeon stalpnicul png

Deşi gurile rele şoptesc pe la colţuri că frumoasa blondă încă mai suspină după fostul soţ,Brad Pitt,actriţa s-a logodit cu actorul Justin Theroux anul trecut,în luna august,fix de ziua acestuia. Surse din anturajul celor doi spun că în 2013 va avea loc şi o nuntă fastuoasă.

Jessica Simpson şi Eric Johnson aşteaptă momentul potrivit

simeon stalpnicul png

Ultimii doi ani au fost o perioadă de suişuri repetate ale acului de la cântar,în ceea ce o priveşte pe Jessica. După naşterea fiicei Maxwell,pe 1 mai 2012,sfârşitul anului a marcat un nou anunţ,făcut chiar de Crăciun:cântăreaţa şi partenerul ei vor deveni din nou părinţi,de data aceasta în octombrie 2013. Normal că,în acest context,căsătoria iniţial anunţată pentru această vară se amână (până când Jessica ajunge la silueta optimă). Mai nou,veştile indică faptul că fericita ceremonie nupţială va avea loc între Naşterea Domnului şi Revelionul 2014. 

Kate Bosworth şi Michael Polish sunt făcuţi pentru o viaţă în doi

simeon stalpnicul png

Suntem curioşi ce model de rochie va alege pentru ceremonie frumoasa Kate,renumită pentru stilul ei vestimentar şic. Actriţa nu a vrut să dezvăluie niciun detaliu cu privire la nuntă,dar potrivit unui interviu,aceasta a vrut să sublinieze că:„Atunci când mă uit la el (n.r. logodnicul Michael),nu simt o pasiune nebună,e mai mult de-atât. Simt că suntem parteneri pe viaţă.“

Liz Hurley şi Shane Warne se grăbesc să-şi depună jurămintele

simeon stalpnicul png

Actriţa de origine britanică a mai fost căsătorită în trecut,dar asta nu pare s-o fi îndepărtat de instituţia căsătoriei,din moment ce acum se pregăteşte de cel de-al doilea mariaj al său. Actual logodnic,Shane Warne,fost jucător de crichet,i-a cerut mâna după numai zece luni. Sunt un cuplu frumos,iar Shane i-a dăruit lui Liz un inel superb. Safirul uriaş (alăturat unui diamant,care nu avea cum să lipsească din peisaj) este purtat cu mândrie de viitoarea soaţă.Recente

Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg
Kate Hudson, actrița Goldie Hawn sursa  shutterstock jpg
Reguli bizare impuse de Regina Victoria la propria inmormantare Sursa foto shutterstock 169010507 jpg
Riley Keough, Elvis Presley, sursa  Shutterstock jpg
Meghan Markle in lacrimi jpeg
Kim Kardashian jpg
Prințesa Eugenie jpg
Sam Smith jpg
Shakira  Cosmopolitan jpg
Penelope jpeg
Delphine Arnault sursa  Instagram jpg
Infidelitate jpg
Vivienne Westwood sursa  shutterstock jpg
Robert Pattinson jpg
Miley Cyrus si Liam jpg
Brooke Shields violata la 20 de ani Sursa foto shutterstock 2227704551 jpg
horoscopul anului 2023 shutterstock 2205832943 jpg
Placido Domingo foto  shutterstock 95153170 jpg
Bonnie Bartlett sursa  shutterstock 110390534 jpg