Vedetele au pornit la urat!

1 48039 original jpg jpeg

Sănătate, bucurie, clipe frumoase în familie şi mulţi bani – acestea sunt lucrurile pe care vi le doresc vedetele pentru anul care vine. Dar mai bine să le lăsăm pe ele să vă ureze!

Paula Seling

„Doamnelor,vă doresc din suflet tot ce e mai bun,linişte,bucurie,sănătate,împlinire şi lumină. Să aveţi încredere în anul care vine. Să vă ajute Dumnezeu! Toată dragostea.”

Mirela Zeţa

„Vă urez un An Nou mult mai bun,cu mai puţine surprize neplăcute,să fiţi liniştite şi mult mai optimiste. Să petreceţi clipe frumoase în familie. Unde altundeva decât acasă este cel mai bine să începi un an nou? Şi... La mulţi ani!”

Nuami Dinescu

„Cititoarelor le doresc să treacă de criză! Cinstit vorbesc. Şi le doresc din câtă inimă mai am (şi am destulă!) ca la anul pe vremea asta să "se dea mari" că au tot ce le trebuie şi că au trecut de greutăţi. Aş vrea să se bucure de Sărbători,pentru că sunt un moment special. Să se bucure chiar dacă au bani mai puţini,chiar dacă au pe cineva drag în suferinţă. Să ne bucurăm că suntem toţi cei din familie sub acelaşi acoperiş. Sincer,asta îmi doresc şi pentru mine.”

Mihai Trăistariu

„Vă doresc să rămâneţi fidele revistei Click! pentru femei,să o citiţi o mie de ani de acum încolo. Să vă doriţi în continuare numai lucruri bune,pentru că astfel se vor îndeplini. Sărbători fericite!”Recente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg