Vedetele îşi schimbă numele, dar năravul ba!

1 53295 original jpg jpeg

Pentru că uneori numele din buletin nu dă tocmai bine pe ecran, multe dintre vedete au schimbat un pic abordarea nominală, pentru a evita momentele amuzante sau chiar penibile. Iată câteva exemple şi detalii picante!

Tom CruiseNume din buletin:Thomas Cruise Mapother IV

În cazul în care te întrebai de unde s-a pricopsit Tom cu acest nume,răspunsul este destul de simplu. Străbunicul său,născut Thomas Cruise O'Mara,a fost adoptat de către un imigrant irlandez,care l-a rebotezat Thomas Cruise Mapother. Cruise este de origine germană,irlandeză,şi engleză.

Norris

Nume din buletin:Carlos Ray

Norris şi-a descris singur copilăria ca fiind una nu foarte fericită. Slăbuţ,timid şi cu rezultate şcolare mediocre,Carlos mai era tachinat şi de ceilalţi copii,din cauza etniei lui mixtă. Mai târziu,în 1958,a devenit poliţist aerian şi a fost trimis ulterior la Osan Air Base,din Coreea de Sud. Aici şi-a dobândit porecla de „Chuck” şi şi-a început formarea în Tang Soo Do (tangsudo),un interes care i-a dus şi centura neagră.

Bruce Willis

Nume din buletin:Walter Willison

75b30ea7f3b634a53b814d808cedcd95 jpg jpeg

Bruce,poreclit de prietenii lui,„Bruno”,a fost un copil popular,cu simţ al umorului sănătos,care în vremea liceului a fost ales preşedinte al consiliului elevilor. I-a plăcut întotdeauna să facă mici farse cunoscuţilor săi şi nu de puţine ori a intrat în necazuri din cauza asta! Latura sa artistică nu a fost deloc modestă;s-a remarcat prin înclinaţia sa puternică către teatru şi scenă şi a reuşit într-un final să se facă auzit şi văzut! 

Jean-Claude Van Damme

Nume din buletin:Jean-Claude Camille François Van Varenberg

Născut la 18 octombrie 1960 şi botezat Jean-ClaudeVan Varenberg Camille François,are origini belgiene şi este cunoscut atât ca artist,actor şi regizor. Cele mai apreciate filme ale sale sunt însă cele de acţiune,cu tentă marţială. La vârsta de 16 ani,a început să ia lecţii de balet,studiind această artă timp de cinci ani. Potrivit lui Van Damme,baletul „este o arta,dar este,de asemenea,şi unul dintre cele mai dificile sporturi. Dacă poţi supravieţui un antrenament de balet,vei putea supravieţui oricărui antrenament sportiv”. La vârsta de 10 ani a început artele marţiale într-o şcoală de karate Shotokan.

Whoopie Goldberg

Nume din buletin:Caryn Johnson

273030efc32d510b2f114e6656515140 jpg jpeg

Rezultatele unuitest ADN,au scos la ivealăîn 2006,adevăratele rădăcini ale actriţei. Potrivit unor documentarii despre viaţa afro-americanilor,Woopie a aflat că o parte din strămoşii ei au locuit pe tărâmurile din Guineea (de astăzi). Testul indică că este 92%  de origine sub-sahariano-africană şi 8% de origine europeană. Numele de scenă,„Whoopi”,şi l-a însuşit în urma unor glume făcute la adresa ei,de colegii de platou,cu referire la o saltea astfel denumită.

Walter Matthau

Nume din buletin:Walter Matuschanskayasky

Părinţii săiau fost imigranţi evrei,iar numele său a stat mereu sub semnul întrebării. Pentru că nu se ştie exact care a fost acesta,au existat trei posibile variante:Matuschanskayasky,Matashansky şi Matansky. În copilărie,Walter a luat parte la cursurile unei tabere non-profit,numită Camp Tranquillity şi a început să joace în spectacolele susţinute aici,în fiecare sâmbătă.

Charlie Sheen

Nume din buletin:Carlos Irwin Estevez

f4c0ac9cbb11063de0a1b3c80f138f07 jpg jpeg

Charlie s-a născut cu câteva probleme la naştere şi a avut nevoie de îngrijiri medicale speciale. În semn de recunoştinţă pentru doctorul care le-a salvat băieţelul,părinţii săi l-au botezat Irwin.Încă de la o vârstă fragedă,Charlie a manifestat un interes real pentru cariera tatălui său,aşa că,pe când  avea nouă ani,i-a fost distruit un mic rol în filmul tatălui său,„The Execution of Private Slovik” (1974). Este singurul membru al familiei sale care şi-a schimbat în mod legal numele;tatăl său,dar şi toate celelalte rude ale sale folosesc în continuare numele de Estevez.Recente

Hedy Lamar foto  Crossroads (1942) jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Rihanna foto  Instagram jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg