Vergeturi? Iată cum le poţi estompa!

1 74389 original jpg jpeg

Vergeturile sunt o problemă de care multe femei doresc să scape. Cremele au eficienţă redusă, în schimb, anumite proceduri par să dea rezultate.

Neplăcere specifică mai ales femeilor,vergeturile apar din cauza diminuării fibrelor de colagen şi de elastină din piele. Vergeturile sunt mai frecvente în anumite perioade de modificări ale texturii pielii,cum sunt adolescenţa şi sarcina,dar şi atunci când survin fluctuaţii de greutate (îngrăşarea sau slăbirea bruscă).

La început,au culoarea violacee (6-12 luni),după care capătă o nuanţă sidefată (cele mai vechi de un an),prezentându-se,de cele mai multe ori,sub forma unor cicatrici liniare. Cel mai adesea,vergeturile apar pe şolduri,coapse,pe fese şi în zona sânilor. Iată la ce poţi recurge pentru a scăpa de ele!

LASERUL 

În vergeturile de mici dimensiuni,aflate în stadii incipiente,laserul este o opţiune potrivită de tratament. Undele laser acţionează prin sinteza de colagen şi elastină,ceea ce favorizează refacerea ţesuturilor,reducând,în acelaşi timp,şi inflamaţia şi roşeaţa. Pentru vergeturile mai vechi (alb-sidefii),sunt indicate laserul fracţional şi peeling-ul laser.Citeşte mai multe despre modalităţile prin care poţi estompa vergeturile pe clicksanatate.roRecente

Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg