Victoria Beckham, alături de noră în „cea mai grea perioadă din viața ei‟

S-a spus că relația Victoriei Beckham cu Nicola-Peltz nu ar fi una bună, însă creatoarea de modă demonstrează contrariul, arătându-și susținerea față de noră într-una dintre cele mai grele perioade din viața ei.  

image

Când Nicola-Peltz (29 de ani) s-a căsătorit cu fiul Victoriei Beckham, Brooklyn, urmăritorii vedetelor s-ar fi așteptat ca mireasa să poarte o rochie concepută de soacra ei, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat, deși Nicola și-ar fi dorit. Pe atunci, în presa internațională au apărut informații conform cărora cele două s-ar fi certat înainte de nuntă, iar în ziua evenimentului Victoria ar fi făcut-o pe Nicola să plângă, deoarece și-a dorit să fie în centrul atenției, eclipsând mireasa. 

Citește și acest articol: De ce nu i-a creat Victoria Beckham rochia de mireasă nurorii sale. Nu a făcut față pretențiilor? 

Vezi și acest articol: Victoria Beckham și-a făcut nora să plângă la propria nuntă. Cu ce a supărat-o? 

De la eveniment au trecut doi ani, iar relația Victoriei Beckham cu Nicola-Peltz pare că s-a îmbunătățit. Pe contul ei de Instagram, creatoarea de modă a postat, recent, o serie de fotografii alături de Nicola, iar cele două pare că se înțeleg foarte bine. Mai mult decât atât, Victoria Beckham și-a arătat susținerea față de noră „cea mai grea lună din viața ei‟, așa cum Nicola a descris ultima perioadă. 

Nora Victoriei Beckham, cu inima frântă 

Nicola-Peltz a dezvăluit pe rețelele de socializare că are „inima frântă‟ după ce animalul său de companie, câinele Nala, s-a stins din viață. Nora Victoriei Beckham a dezvăluit că prietenul său necuvântător a murit din cauza unor probleme de respirație:

„Am dus-o de urgență la veterinar. Câteva ore mai târziu, a murit prea devreme. A fost regina mea frumoasă și a stat alături de mine 9 ani. O zi fără Nala se simte ca o eternitate. Mi-aș dori să o am înapoi în brațe. A fost cea mai grea lună din viața mea‟, a dezvăluit milionara. 

Decesul Nalei vine după ce bunica Nicolei-Peltz, care i-a fost și domnișoară de onoare la nuntă, a murit: „Simt că nu-mi găsesc cuvintele potrivite pentru că, pur și simplu, nu cred că ai plecat. Inima imi este zdrobită și îmi este atât de dor de tine‟, a scris Nicola în mediul online.

În aceste momente grele, Nicola-Peltz are susținerea familiei Beckham, în special pe cea a soacrei sale, Victoria. Creatoarea de modă i-a transmis pe Instagam: „Ne gândim la tine în acest moment dificil. Te iubim!‟.

Sursă foto: Instagram - @nicolapeltz Recente

Kim Kardashian jpg
influencer foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg