VIDEO. Bendeac „se dezlănţuie“. File din „Jurnalul unui burlac“

simeon stalpnicul png

Pune punctul pe i ori de câte ori crede de cuviinţă, e dependent de muncă până la epuizare şi pasionat de meseria sa în aceeaşi măsură.

Te face să râzi în hohote sau să să reflectezi la probleme importante. Mihai Bendeac a venit la Adevărul Live şi ne a povestit noi file din „Jurnalul unui burlac“.

Chiar şi când e absent,Mihai Bendeac e prezent. O pauză de televiziune de câteva luni nu l-a ţinut departe de fanii săi internauţi sau de cei care preferă prestaţiile sale live la Teatrul de Comedie.

Mihai Bendeac a revenit însă la Prima TV,cu show-ul de parodie şi satiră „Jurnalul unui burlac“,difuzat în fiecare luni,de la ora 21.30. Iar ideile sunt mai multe ca niciodată. 

Cele mai importante declaraţii:

„ Ideea show-ului s-a născut din starea mea de burlăcie,decât din starea de «Bendeac». Îmi doream demult un show cu un conţinut doar de comedie. Oamenii aşteaptă o comedie concentrată. Poate emisiunea se va lungi,dar acum vreau să fac lucrurile aşa cum le simt. Ideea battle-ului în rime e preluat de la americani,mă gândeam să o adaptez şi la noi“,începe Mihai Bendeac.

„Problema mea este că şi atunci când stau mintea mea funcţiona doar în sfera profesională. Nu prea merg în vacanţe,nu m-a pasionat. Mă ajut de metidaţie,dar care e determinată de o perioadă de timp. E o chestie care ţine de obsesivitate,ca un alcolic. Sunt un om al extremelor. În ultimul timp echilibrul meu e în meditaţie. Când mi se întâmplă ceva ciudat în sfera profesională mă întorc la teatru. Mă consider un actor de teatru. Am scris,mi-am adunat gândurile şi am aşteptat oportunitatea de a le pune în practică. Ar fi sezaţional să am drepturi,chiar dacă sunt difuzat şi în reluări“,continuă el.

„Sunt ambiţios,da. Pasiunea mea e singurul mod prin care merită să imi trăiesc viaţa. Aş vrea să mă parodiez pe mine. Am scris deja scheciul. Mi-e să nu mă dau în judecată“,glumeşte el.Recente

new amsterdam 2 png
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
2 copii print george printesa charlotte png png
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg